Eşim Kadın Sığınma Evinde
eşimle 20.10.2010 tarihinde sabah tartıştık.omuzuna bir tokat vurdum ve işe gittim.Öğlen kızımızın öğretmeni aradı''kızınızı almaya kimse gelmedi'' diye.Evi aradım oğlum annem evde yok dedi.Akşama kadar aradık bulamadık.2 yaşındaki küçük kızımızda yanına almış.Polise kayıp ilanı verdim.Eşimin aileside yerini bilmediğini söyledi ama rahat tavırları beni rahatsız etti.3 gün sonra eşimin ailesi eşimin kadın sığınma evine yerleştiğini söylediler.Sorum kaçkez gitmeme rağmen eşimle görüşemedim.Nasıl görüşebilirim.Minik kızımı çok özledim,eşimle görüşmesem bile kızımı nasıl görebilirim.
Cevap: Eşim Kadın Sığınma Evinde
SLM
Eşinizin ailesinin durumdan haberi olduğunu düşünürsek ailesi yaptığını onaylıyor demekki rapor alıp resmi işlemleri başlatmış olabilir(sizi ifadeye çağırmadıklarına göre rapor yok büyük ihtimalle) ancak böyle bir münferit olayın kişiye haneyi terk etme hakkı vermeyeceğini düşünüyorum heleki çocuğunu okulda bırakıp bilgi vememesi başlı başına bir sorumsuzluk her gün haberlerde izliyoruz allah korumuş eğer eşiniz iyi niyetiyse bence kızınızdan çok eşinizin size ihtiyacı var
Eşinizin kadın sığınma evine yerleştiğini kesin biliyormusunuz ?
evet kadın sığınma evinde ama benle görüşmedi.Anlamadığım burası devletin kadını koruduğu yermi yoksa kadını boşanması için teşvik ettiği bir yermi.Görüşmeden,konuşmadan onunla nasıl barışa bilirim.Şimdi boşanacakmıyız yani..Benim durumum tüm evli erkeklere örnek olur inşallah bir tokatın bizi getirdiği yere bak pes doğrusu.
Alıntı:
mert44 rumuzlu üyeden alıntı
evet kadın sığınma evinde ama benle görüşmedi.Anlamadığım burası devletin kadını koruduğu yermi yoksa kadını boşanması için teşvik ettiği bir yermi.Görüşmeden,konuşmadan onunla nasıl barışa bilirim.Şimdi boşanacakmıyız yani..Benim durumum tüm evli erkeklere örnek olur inşallah bir tokatın bizi getirdiği yere bak pes doğrusu.
Kadın sığınma evide eşiniz yarı avukat olmuştur zaten sizinle görüşmek istemediğine dair belge isteyin kadın sığınma evinden onlar vermek istemeyebilir başvuruyu dilekçe ile yapıp gelen evraktan numamara alın dilekçenin bir örneğinide saklayın kızınızın öğretmeniyle kızınızı kimsenin almaya gelmediğine dair olayın tutanağını yapın derim zira böyle bir sorumsuzluğu yapan anne diğer kızınızla nekadar ilgilenebilir unutmayın adaletin terazisine pozitif ayrımcılık konamaz zira terazi o vakit adaletin terazisi olamaz erkek olarak kendinize acımanıza gerek yok