-
İsim benzerliği
Posta yoluyla ev adresime 1.istanbul icra müdürlüğünden bildiri geldi bu bildiride benimle aynı ad-soyadı taşıyan bir kişinin senet bonosuna kefil olmuş. içeriğinde bono fotokopisi ve alacaklı vereceklerin adresleri vb... yazılar. benim ismimi taşıyan kişinin adresi benim adresimle aynı değildir fakat icra müdürlüğü bu bildiriyi benim adresime göndermiştir. Evde annem bilmeyerek bu bildiriyi almış. Daha önceleri polis karakolu tarafından telefon ile 2 defa arandım bir kaç kişide telefonda kimlik bilgileri istedi bende vermek istemedim bana küfürler savurarak bende telefonu kapattım. Benimle aynı isim soyismi taşıyan kişi mütahit ve bir takım yolsuzluk ve dolandırma işine girmiş yıllardır bu kişiye ulaşamıyorlar. bende bulunduğum ilin(İZMİR) Savcılağa başvurdum bir takım yazışmalar oldu. icra müdürlüğüne başvurdum dilekçe yazıp dosya açıldı. icra müdürlüğünden mahkemeye gitmem istendi( bu kadar sorun çıkacağını hiç tahminetmemiştim) bende istanbul 1. icra müdürlüğüne telefon açtım. bana yazdığınız dilekçeyi izmir icra müdürlüğünden almış olduğunuz muh. nosunu bize göndermeniz lazım dedi. mahkemeye gitmeye gerek varmı bu süreçte...
-
Cevap: İsim benzerliği
Ne mahmesi? ne davası açtınız?