Öncelikle merhaba benim problemim şu ben internet aracılığıyla web sitesi üzerinden görmüş olduğum ürünü satıcının cep telefonunu arıyarak sipariş ettim fakat aldığım ürün farklı ve ucuz bir modeli geldi ve satıcıların cep numaralarını aradığımda meşgule atıyor veya açmıyor özelden aradığımda açıyorlar başka müşteri sanıp bana orjinal ürünün kargosunun yapılacağını 5 gündür söylüyorlar x kargoyla adresime gelecek dediler x kargo bölge müdürlüğünü aradım adınıza kargo yoktur diyor sonra aldığım ürüne benzer ürünler satan bir adamın dükkanına danıştım.Adama sordum cevabı ise :
'internetten firma adresi göstermeden siteler açıp başkasının üzerine olan hatlarla şahıs olarak faturasız satış yapıyorlar'.benim sorum şu bu adamların web sitesi belli numaraları(sitelerinde 2 adet ofis 4 adet gsm numarasıyla toplam 6 adet numara var) belli bu numaralardan veya web sitelerinden veya kargoyu yollayanın ismi ve soyadı elimde mevcut istanbul s.ç.ç no:13/5 yazıyor göndericinin adı soyadıyla beraber birde benim aps yi aldığıma dahil imzam ptt de kayıtlı elimdeki verilerle suç duyurusunda bulunsam bir işe yararmı bu adamlar beni oyalıyor giden kontörlerde cabası lütfen yardım edin... bu arada 200tllik ürün diye 50tllik ürün yolladılar :'(