Cevap: Hamburgerden böcek çıktı
Maddi ve manevi tazminat davası açma haklarınız bulunsa da bazen tüketici bu şekilde haksız ve tedbirsiz iş yapan firmayı cezalandırabiliyor. Geçmiş olsun... Sanırım Bu Burger King'in diğer bir vakıası... Daha önce de etlerde üreyen bir bakteri nedeniyle basına konu olmuştu.
Cevap: Hamburgerden böcek çıktı
İlginize teşekkür ederim peki başvuruyu nereye yapmalıyım yardımcı olur musunuz. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum ne yapmam gerektiği hakkında bilgim yok.
Cevap: Burger King Hamburgerden böcek çıktı
bununla ilgili benimle irtibata geçebilir misiniz?
telefon yada mesajınızı bekliyor olucam
Alıntı:
ramazan_yıldız rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar 23.10.2010 tarihinde BURGER KING restoranından 3 adet tavuk burger aldım. Evde 2 tanesini yedim son burgerde ağzıma bişey takıldı ben marul falan sandım ama tükürdğümde tırtıl böceği çıktı ve midem alt üst oldu baya bi kustum. Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum o gün yemek bile yiyemedim. Frimayı aradığımda restorana gidin tutanak tutturun dediler gittim fakat müdür bey ben tutanağa imza atamam dedi sen hamburgeri ver yeni bi tavuk burger veriym dedi gayet normak bişeymiş gibi sanki. Bnde bişey demeden ewe geldm. Şİmdi bu konuda tazminat açısından pek bişey beklemiyorum ama sağlık söz konusu olduğunda hassas davranılmasını istiyorum. Nerelere başvuru yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Olayı duyan yakınlarım sağlam bi avukat buldun mu güzel bi tazminat alırsın diyolar ama pek ihtimal vermiyorum buna. Çünkü fişini almadım ama kamera kayıtları incelenebilir tarihi saati ne giyidiğim herşeyi söyleyebilirm. Yardımlarınızı bekliyorum ve BURGER KING e gitmenizi şiddetle tavsiye etmiyorum... Ekte resimleri var bakabilirsiniz..
Dosya 1032
Merhaba
Bu maille ilgili sizinle görüşmek istiyorum.
Bunun sonucu ne oldu veya ne olmuştur acaba ?
Alıntı:
sedat35 rumuzlu üyeden alıntı
Bunun sonucu ne oldu veya ne olmuştur acaba ?
Hamam böceği kesin ölmüştür.
Bende merak ettim nasıl bir yol izlendi ne yaotınız bu konu hakkında,
:)
İmzanıza göre değerlendirme yapacak olursak sn.crusoe;
o hamam böceği de gerçek değil,sadece algılar bütünü , bir hayal
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
:)
İmzanıza göre değerlendirme yapacak olursak sn.crusoe;
o hamam böceği de gerçek değil,sadece algılar bütünü , bir hayal
Doğru söze ne denir üstat, Bu konuda bazı düşünürler şöyle diyor. Eğer yediğimiz pastalar bir algı olsaydı açlığımızı gidermezdi. Ama anlamadıkları nokta şu doyma hisside bir algıdır, Tamamı beynimizde oluşan ve beynin yorumladığı bir takım sinyallerden ibarettir, Bu durumu en güzel rüyalarımız açıklıyor rüyalarımızda da yaşıyoruz yemek yiyoruz vs...,