Hukuk Portal: Eminağaoğlu: "Seçim şeffaf değildir, konu AİHM'e taşınacak"
Cevap: Hukuk Portal: Eminağaoğlu: "Seçim şeffaf değildir, konu AİHM'e taşınacak"
Bence de sayın Eminağaoğlu doğru söylüyor. Türkiye'deki yüksek yargıya ve seçim kuruluna güvenmiyorum. İlk askeri darbede akp taratarı hakim ve savcıları BERTARAF ettireceğim inşallah :)
Cevap: Hukuk Portal: Eminağaoğlu: "Seçim şeffaf değildir, konu AİHM'e taşınacak"
Alıntı:
erhan.1973 rumuzlu üyeden alıntı
Bence de sayın Eminağaoğlu doğru söylüyor. Türkiye'deki yüksek yargıya ve seçim kuruluna güvenmiyorum. İlk askeri darbede akp taratarı hakim ve savcıları BERTARAF ettireceğim inşallah :)
Sayın Erhan.1973,bir askeri darbe beklentiniz mi var.Neden.
İnşallah diyelim de olsun feyyar bey, adaletin ve hukukun işlemediği, kasımpaşa eşkiyalarının yönettiği bir ülkede eşkiyaya karşı tek güvencimiz ordumuzdur. Şu an ülkeyi eşkiyalar yönetmektedir, ama biliyorsunuz EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAZ :) Saygılarımla
Alıntı:
erhan.1973 rumuzlu üyeden alıntı
İnşallah diyelim de olsun feyyar bey, adaletin ve hukukun işlemediği, kasımpaşa eşkiyalarının yönettiği bir ülkede eşkiyaya karşı tek güvencimiz ordumuzdur. Şu an ülkeyi eşkiyalar yönetmektedir, ama biliyorsunuz EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAZ :) Saygılarımla
Ben bu kadar rahat bu konuyu dile getirmenizden gerçekten rahatsız oldum doğrusu.Evet bende eleştiriyorum mevcut hükümeti,ancak iyi yaptığı işlerde var şimdi allah için.Farz edelim yok bunun askeri darbe yoluyla değiştirmek istenmesi ve düşünülmesi gerçekten bu çağda bana tuhaf geliyor.Beğeniriz veya beğenmeyiz halkın seçtiği iktidarı halk götürmeli bence.Çok yanlış düşünüyorsunuz.