Cevap: bıçakla basit yaralama
cevap verebilecek kimse yok mu
Öncelikle geçmiş olsun.
Arkadaşınıza verilen hastane raporunu bilemediğimiz için bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bu olayı sizin yaptığınız konusunda yeterli delil var mı? Ayrıca arkadaşınıza bu hareketi yapmanıza sebep olan bir davranışı olmuştur bu davranış nedir?
Karakolda veya savcılıkta ifade verdiniz mi? Verdiyseniz ne dediniz? Arkadaşınızla aranız nasıl barışma durumunuz filan var mı?
hastane raporu bir günlük.raporda karın bölgesinde 0.2 cm derinliğinde 7 cm uzunluğunda kesik ve sağ elde kesik şeklinde.olayı benim yaptığım konusunda yeterli delil var.arkadaşımın hiçbir suçu yok.emniyetteki ifademde suçu kabul ettim.arkadaşımla barıştım aramızda en ufak bir problem yok.
Alıntı:
fatiherdem rumuzlu üyeden alıntı
hastane raporu bir günlük.raporda karın bölgesinde 0.2 cm derinliğinde 7 cm uzunluğunda kesik ve sağ elde kesik şeklinde.olayı benim yaptığım konusunda yeterli delil var.arkadaşımın hiçbir suçu yok.emniyetteki ifademde suçu kabul ettim.arkadaşımla barıştım aramızda en ufak bir problem yok.
Şikayeti geri almasını söylemesiniz. o şikayetini geri çekerse davanız düşer.
Cevap: Bıçakla basit yaralama
tck nun 86/2 ve 86/3 (e) maddeleri gereğince cezalandırılmam isteniyor.şikayet aranmaksızın kamu davası devam edermiş.buna rağmen şikayetinden vazgeçse de dava düşer mi