-
Cinayet
ygünler benım babam 2005 yılında bı cınayet davasından cezaevıne gırdı ama yardım ve yatalık sucundan 8yıl 4ay cezaya tabi tutuldu bıldıgım kadarıyla bu cezanın 3 te 2sını yatacak 5 sene 6 ay gıbı bır süre hesaplarıma göre suan cıkmasına 3 ay gıbı bır süre kaldı ama yargıtaydakı dosya hala sonuclanmadı,eger dosya sonuclanmazsa cezaevınden cıkmaması söz konusu olurmu dosya bılgılerı bunlar
Daire Adı: 1. Ceza Dairesi
Esas No: 2009/78
Geliş Tarihi: 09/01/2009
Mahkemesi: Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi
Mahkeme Esas No: 2007/313
Mahkeme Karar No: 2008/3
Mahkeme Karar Tarihi: 08/01/2008
Dava Türü: Adam Öldürme
DOSYA SONUÇ BİLGİLERİ
Karar No:
Karar
Karar Tarihi
Kapatma Tarihi
saygılarımla
-
Cevap: Cinayet
Şayet yerel mahkemenin babanıza eksik ceza tayini varsa ve bu eksik ceza tayini mağdur tarafından temyiz sebebi gösterilmezse, bildiğim kadarıyla o kadar yatar. Ama babanızın sanık sıfatında bir değişiklik olursa, yardım ve yataklık değil de bir başka suçtan ceza yerse o zaman işler karışabilir.
-
bu alınan karardan baska bı karar yok tabı yargıtay bozup tekrardan dava acılmazsa 3/2 lık cezayı 26 aralıkta tamamlıyor ,neyse ben alacagım cevabı aldım cok tesekkür ederım kolay gelsın
-
tekrardan iygünler suan doysa sorgulamasına baktım ve dosyada degısılık oldu durum bölümünde dosya daireden yargıtay cumhuriyet başsavcılıgına gönderildi deniyor suan verilen cezanın bitmesıne 5gün gıbı bir süre kaldı acaba dosyanın bundan sonrakı aşamaları neler sanırım suan doysa ankaraya gıttı ondan sonra cezaevı savcılıgınamı gıdecek bilgilendirirseniz sevınırım
Daire Adı: 1. Ceza Dairesi
Esas No: 2009/78
Geliş Tarihi: 09/01/2009
Mahkemesi: Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi
Mahkeme Esas No: 2007/313
Mahkeme Karar No: 2008/3
Mahkeme Karar Tarihi: 08/01/2008
Dava Türü: Adam Öldürme
DOSYA SONUÇ BİLGİLERİ
Karar No: 2010/7585
Karar ONAMA - BOZMA
Karar Tarihi 29/11/2010
Kapatma Tarihi 17/12/2010
-
soruma cevap verecek kımse yokmu acaba 2 gündür beklıyorum
-
soruma cevap verecek kımse yokmu 2 gündür cevap beklıyorum ilgilenirseniz sevınırım