Perşembe günü askerlik ile ilgili birifing hakkında
arkadaşlar yarın genel kurmay başbakanla görüşecektir bugun gazetelerde boy boy manşet atılmış kısa dönem 8 uzun dönem 12 ay olcak deniliyor.
sizlerden istirhamın var. buralara yazıp aramıza yorum yapcağımıza ak partinin iletişim halkla ilişkiler mail adresine ben yazdım. bu tasarının çıkmamasını isteyen bir dilekçe izahı yaptım.
sizlere ilgili mail adresini veriyorum
http://www.akim.akparti.org.tr:8888/...svuruGiris.jsp
Cevap: perşembe günü askerlik ile ilgili birifin hakkında
Alıntı:
ibrahimdo rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar yarın genel kurmay başbakanla görüşecektir bugun gazetelerde boy boy manşet atılmış kısa dönem 8 uzun dönem 12 ay olcak deniliyor.
sizlerden istirhamın var. buralara yazıp aramıza yorum yapcağımıza ak partinin iletişim halkla ilişkiler mail adresine ben yazdım. bu tasarının çıkmamasını isteyen bir dilekçe izahı yaptım.
sizlere ilgili mail adresini veriyorum
http://www.akim.akparti.org.tr:8888/...svuruGiris.jsp
Neden çıkmasını istemiyorsunuz acaba tasarının.
neden çıkmasını istemiyorum. okudum 4 yıl. 3 yıl staj yaptım eğitim aldım mali müşavir oldum. iş kurdum. işimi gücümü bırakıpta askere gidip kayıp mı yaşayıyım. sen ne mezunusun tahsilin nedir. eğitimin nedir. mesleğin nedir.
kısa dönem 6 ay yetmiyormuş gibi 8 ay olcakmış böle bir mantık varmı..
neymiş okumuş insanlardan daha çok yararlanacaklarmış. ben askeriye benden yararlansın diye okumadım kardeşim..
ben vatan hizmeti için gideceğim subayların çocuğuna eğitim vermek için değil. tuvalet temizlemek ot yolmak için değil.. anladınmı
ibrahimdo exos_e hot adresimi ekleyebilirmisiniz sizle bir Konuda görüşmek istiyorum.
Alıntı:
ibrahimdo rumuzlu üyeden alıntı
neden çıkmasını istemiyorum. okudum 4 yıl. 3 yıl staj yaptım eğitim aldım mali müşavir oldum. iş kurdum. işimi gücümü bırakıpta askere gidip kayıp mı yaşayıyım. sen ne mezunusun tahsilin nedir. eğitimin nedir. mesleğin nedir.
kısa dönem 6 ay yetmiyormuş gibi 8 ay olcakmış böle bir mantık varmı..
neymiş okumuş insanlardan daha çok yararlanacaklarmış. ben askeriye benden yararlansın diye okumadım kardeşim..
ben vatan hizmeti için gideceğim subayların çocuğuna eğitim vermek için değil. tuvalet temizlemek ot yolmak için değil.. anladınmı
Aynı fikirdeyiz kardeş,yanlış anlaşılma var.Hükümetin paketini bende destekliyorum.Haklısın,ben çıkmasın derken hükümetin paketine dediniz sandım.Saygılar.
askerin tasarısı çıkmasın dedim.
Anladım,geçmiş iletilerime bakarsanız sizden daha açık yazdığım konuları görürsünüz.18 ay yapmama rağmen sizin gibi düşünüyorum.Tek tip askerlik başlığı aldında yazdıklarıma bakabilirsin.Kolay gelsin.
Ben yaptım arkadaşlar.6 ayla 8 ayın farkının çok olacağını söyleyebilirim.Ancak 15 aydan 12 aya düşmeside bir çok kişiyi ki askerlik yapacakların %90 ını oluşturuyor olumlu etkileyecektir.Heralde bu şekilde çıkacak.Ne diyelim vatana millete hayırlı olsun.