kamu lojmanında oturuyorum garajlarda tahisi söz konusu mu kamu konutları yönetmeliğinde garaj tahisisi konusunda bir bilgi bulamadım?Komisyon kurulu başkanı bu konuda yönetmelik çıkarabilir mi?
Printable View
kamu lojmanında oturuyorum garajlarda tahisi söz konusu mu kamu konutları yönetmeliğinde garaj tahisisi konusunda bir bilgi bulamadım?Komisyon kurulu başkanı bu konuda yönetmelik çıkarabilir mi?
Garajdan kastınız otopark ise bu alanın tanzimine, tahsisine ve kullanma esaslarına, eşit kullanım hakkı gözetilerek yönetim kurulu tarafından karar verilebilir. Yönetim kurulunun yönerge hazırlama yetkisi yoktur. Kurulun görevi, mevcut yönergeyi uygulamaktan ibarettir.
Evet otoparkı kasdetmiştim,yönetim kurulunu toplayıp kişilere tahsis verilip verilemeyeceği konusunda alınacak karara uyma zorunluluğumuz varmıdır?İlginize teşekkür ederim.
Kamu konutları yönetim kuruluna yazılı olarak başvurun. Buradan alacağınız yazılı cevap olumsuz olursa, bu yazıyı ek yaparak bağlı bulunduğunuz kuruma dilekçe verin. Buradan da olumsuz cevap alırsanız nihai olarak yargıya gidersiniz.
Ilgilendiğiniz çok teşekkür ederim...