ağır ceza mahkemesi başkanlığına itirazımı aps ile gönderdim,1 ay oldu cevap alamadım.bizzat mı başvurmam gerekiyordu??
Printable View
ağır ceza mahkemesi başkanlığına itirazımı aps ile gönderdim,1 ay oldu cevap alamadım.bizzat mı başvurmam gerekiyordu??
Evet dilekçenizi reise götürüp karar verinceye dek başında beklemeniz gerekiyordu....
İtirazınızın konusu neydi ki?
nişanlılık döneminde karşı tarafın bahnelerle nişanı bozup gitmesi ve benimde onur ve namus meselesi yapmam. mahkeme davayı düşürdü ağır cezaya 15 gün içinde itiraz edin demişti.
malasef öyle postayla olmuyor bu işler bizzat gidip hakimden havalae almanız gerekiyordu.
Sevda Hanım öncelikle sizi medeni cesaretiniz için tebrik ederim! anladığım kadarı ile davanızı kendiniz takip ettiniz keşke itirazı yapmadan bu foruma üye olsaydınız :DD
:DD teşekkür ederim iyi ki sizin gibi bilgili insanlar var
Nedemek efendim insanlık öldümü bilgi dediğin paylaştıkça artar bu noktada benim merak ettiğim sevda hanımın bundan sonra yapabileceği bir hamlenin kalıp kalmadığı esas itibari ile bir itiraz olsada bu itiraz şekli yasaya ve usule aykırı kanımca gerçi her nekadar kanunu bilmemek mazeret olmasada bu iş toparlamabilirmi ?
Sevda Hanım kurulan hükmü görme imkanım olabilirmi?