Cevap: Babasına İcra Gelir Mi?
Kişi bankaya borç yaparken babasının ev adresini vermediyse,
kişinin ikamet adresi babasının ev adresi değilse,
babası borcu ödeyeceğine dair taahhütte bulunmadıysa,
gelmez.
adres ikamet vs hepsi babasının adresi olsa dahi borcu ödeyeceği taahüt edilip belge verilmediyse hiç bişe yapamaz banka
Bende yeni konu açmadan önce var olan konuları incelerken gözüme takıldı ve bu mesaj hemen hemen benim konum ile alakalı tek fark abim babamla beraber yaşadığı sürece bazı bankalara borçlanmış daha sonra evden ayrıldı e doğal olarakta babamın evinin adresini vermiş ancak borcu ödeyeceğnei taahüt edilip belge falan vermedi , peki bu durumda icra işlemi babamın evine gelebilir mi ? bu arada şunu söylemeliyimki borç 20.000 TL civarında ve abimin şuan muhtarlık adresi babamın evinde değil ancak muhtarlıkta yazdığı adrestede sanırım oturmuyormuş. yani kayıp bu durum beni çok düşündürüyor net bir cvp verebiliriseniz sevinirim . şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Konuyla alakalı olarak ben de bir soru sormak istiyorum. Ablamın babamdan kalma maaşı icrada. Ancak bu aralar evlenmeyi düşünüyor. Evlendiği zaman doğal olarak maaşı kesilecek. Bu durumda icraları ne olacak. Çocuklarının üzerine icra gelir mi? Kızı şu an sigortasız çalışıyor ancak yakında sigortası başlayacak. Yardımcı olursanız sevniriz. Teşekkürler