Merhabalar,
Akredite bir ilahiyat fakültesinden mezun olmuş bir insan dinsel danışmanlık hizmeti satabilir mi?
İyi günler.
M. Emrah Seral
Printable View
Merhabalar,
Akredite bir ilahiyat fakültesinden mezun olmuş bir insan dinsel danışmanlık hizmeti satabilir mi?
İyi günler.
M. Emrah Seral
Evet. Ama dinsel danismanlik kasit nedir..Fal buyu ufurukculuk gibi faaliyetler mi yoksa gercekten bilimsel danismanlik mi
Hayırdır Selçuk bey nataşalar gibi yazıyorsunuz Moskova'ya gidince öyle mi oluyor :)
Nataşaların nasıl yazdığını nerden biliyorsunuz.Sayın OGUZ:DD
Karıştırma şimdi eski defterleri :)
Vallaha burda klavye rusca.. Pek cok turkce karakter yok maalesef. Birde gecen bir kizla tanistim. Ismim Natasa deyince kibarlik olsun diye ne guzel bir isim dedim. O da birak ben turkce`de ismimin ne anlama geldigini biliyorum dedi... Bu aralar Turk-Rus yakinlasmasi var. O sebeple ulke halklari birbirini daha iyi taniyor. Ben gezip duruyorum bes yildir gezmedigim ulke kalmadi. Burda yerlesik Turk avukatlar da var. Onlara soruyorum. Mesleginizi niye Turkiye`de yapmiyorsunuz diye... Bu cennet ulke birakilir mi diyorlar...
Rusya için mi diyorlar cennet ülke diye?
Oyle tabi burda avukatlik ucretleri cok yuksek. Bir evrakin o da banka garanti mektubu Turk hukuk sistemine uygun olup olmadigi hakkinda bir kac satir yazi yazmak icin 1.417.500 Ruble yaklasik 45.000 dolar aldilar.
"Dinsel danışmanlık" nasıl birşey?
Ücret karşılığında "fetva vermek" gibi birşey mi?
İyi para gerçekten halk fakirlikten kırılıyo sanıyodum ben. Avukatına 45.000 dolar verebiliyorsa fena değil durumları demek ki.