Arkadaşlar.
Yüz kere uyardık ama anlatamadık üst kata banyosunun suyu bizim banyonun tavanını maf etmiş adam aldırış etmiyor ben bu adamı dava etmek istiyorum ne gibi adımlar izlemeliyim ?
Printable View
Arkadaşlar.
Yüz kere uyardık ama anlatamadık üst kata banyosunun suyu bizim banyonun tavanını maf etmiş adam aldırış etmiyor ben bu adamı dava etmek istiyorum ne gibi adımlar izlemeliyim ?
AMD abi dur hemen sinirlenme az bi sakin ol bulunur bi çaresi abi yapma gözünü seveyim.
Ne yapsın sayın Engin sinirlenmesinde,adamcağız haklı.Üst katta ki komşusuda bir sucu veya inşaatçı bulup sorun neredeyse yaptıramamışmı.Komşuya saygı hiç kalmamış ya.
Arkadaşlar bize yakışmaz kavga gürültü iş güç adamıyız ailemiz ortamımız çevremiz var.
Ama bu adamın aldıraçağı yok. bana bir yol gösterin. Emek verdik yazık günah. Vallahi içim sızlıyor şu saat olmuş gelip gidip o tavana bakıyorum
Hanımanne gitmiş söylemiş
Amannn mahkeme ne yapacak deyip göndermişler.
Bunu duyunca buraya koştum sayın feyyar.
Olacak gibi değil.
Sırf bu tip bir olay yüzünden ev değiştirmiştik
Resmen fiyasko
Allahla kul arasına girecek değilim :) ancak özellikle Yaratıcının adı ile negatif söylemlerin yanyana anılmasını dua haricinde onaylamıyorum(duanınıda alenen yapılması bana ters zira bu sitede duaanızı kabul edecek mevkide bir üye yok) eğer bana olay hakkımda fikrimi sorarsanız duanız bitince haber verin.
AMD abiye yanlış yapmışlar o da böyle beddua etmek istemezdi elbette ama yep yeni evi komşudan bozma insan ne hale getirmiştir kim bilir. Burda AMD abi mazlum tabi elbet çıkar aheste aheste onun da ahı komşudan. Hanım anne de gitmiş ta yanlarına ona da verdikleri cevaba bakarmısınız? "Mahkeme ne yapacakmış?" da ne demek? şimdi bi ucu bize de dokundu işin yani.
AMD abi sen sakin ol yine bi Ya Sabır çek önce sonra varsa bi avukatın arasın "pişmiş tavuğun başına gelenlere imrenerek bakarsınız sonra, pişman olun AMD abiden ve hanei saadetlerinden özür dileyin" desin. Yok illa "Adalet isteriz" diye tuttururlarsa
avukatın Sulh Hukuk Mahkemesine gider keşif getirtir evde tespit yaptırır zarar ziyan nedir kaça iflah olur bu iş diye bir rapor düzenlerler sen de yaptırırsın ustasına ne masraf olmuşsa mahkeme inşaaat usta vs. verir avukatın icraya alır, verir sana mağduriyetini giderir. Komşuya da beş kuruşluk iş 25 kuruşa mal olunca bi daha töbe ebeder sana ilişmeye. Geçmiş olsun kolay gelsin.
Engin bey
İŞ bizim evden hallolmuyor, Onların katdan, Adam kapıyı açmıyor, KEŞİF gelse ? Kapıyı açtırırlarmı ?
Ayrıca Engin Bey.
Bir tane Keşif için dilekçe örneği varmı, Birde yazıp doldurup adama göstereyim yaptır yoksa ben gidiyorum diye.
İnşallah Engin bey görür şu konuyu.
Bugün keşif getircem dedim, Keşif bana ne yapacak dedi.
Ya dayak istiyor valla billa.