Cevap: Ben mağdur olur muyum?
Altına imza attığınız belgenin üstü çok önemlidir elbette. Mümkünse müdürlükten imzaların talimatı ile sonradan atıldığını konuyla ilginizin bulunmadığına dair tutanak tutturun derim.
Zaten okula soruşturmaya gelen bakanlık müfetişine yazılı ifademde : "Ben okul aile birliğinde görevli olduğumu sanıyordum. çünkü görevlendirmenin yapıldığı toplantıda, ben raporlu olduğum için yoktum. ve okul müdürünün şifaen emri üzerine karar defterine imzalarımı attım dedim". Bu ifade yeterli olur mu?
Alıntı:
laruz rumuzlu üyeden alıntı
Zaten okula soruşturmaya gelen bakanlık müfetişine yazılı ifademde : "Ben okul aile birliğinde görevli olduğumu sanıyordum. çünkü görevlendirmenin yapıldığı toplantıda, ben raporlu olduğum için yoktum. ve okul müdürünün şifaen emri üzerine karar defterine imzalarımı attım dedim". Bu ifade yeterli olur mu?
İfadenize bir diyeceğim yok ileride savunmanızı belgelendirmek açısından bir öneride bulundum sadece.
Öneriniz için çok teşekkür ederim..
Okul idaresi böyle bir talimatı vermediğini söylerse ve yine okul idaresi, imzalanan karar defterinde ki konulardan benim de bilgimin olduğunu iddia ederse, ben başka ek tedbir olarak ne yapmalıyım..
Delil ve tanık bulabilirsiniz :)