Mrb. Arkadaslar yaklasik 1 yil önce yurtdisinda (gürcistan'da) bir türk sirket adina is yaptim fakat anlastigimiz rakam ödenmedi ve su anda sirket sahibine ulasamiyorum ayni sirket adina yaptigim 3. Is daha önceki yapilan islerde mail yazismalarimiz mevcut yurtdisina giris cikis'larim pasaport vizeleri ve yurtdisinda yapilan isde bazi aksakliklar yasandi ve bunlari hep mail yazismalari ile hallettik ve sonunda isimizi bitirip türkiyeye döndüm is hesap görmeye gelince 1 yildir kimseye ulasamiyorum sadece 1 defa olmak üzere alacakli oldugum kisi benim hesabim konusunda kendi kafasina göre bir hesap yapip mail atti mailde yazanlar özetle söyle;
"fatih denizli de yaptigimiz isin hesabi **** tl idi yurtdisinda yaptigin isin hesabinida ayni fiyatta gördüm karsi firma ödeme yapmadi ödeme yapilinca en kisa zamanda hesabini gönderiyorum" mail de yazan tirnak icindeki metin gibi simdi bu sartlar altinda ben yasal olarak bu alacagi tahsil edebilirmiyim ? Yardimci olursaniz sevinirim. Herkese iyi calismalar diliyorum saygilarimla