Tebligat belgesi bulunamıyor ne demek?
Merhaba, eski işyerimden olan alacağımı tahsil etmek için bir avukat aracılığı ile icra takibi başlattım, dosya avukatım tarafından 28.08.2010 tarihinde açılmış ve şu an tarih 08.10.2010. Avukatım tebligat belgesinin biryerlerde takıldığını yani bulunamadığını, icra dairesindeki memurlardan birine not bıraktığını ve enkısa zamanda haber beklediğini söyledi, dosya açıldığından bu yana aradan yaklaşık 40 gün geçmiş, işyeri de talebe herhangi bir itirazda bulunmamış, yani durumu kabul etmiş ama bu tebligat belgesi yüzünden hala beklemedeyim, kendim de bizzat icra dairesine gidip incelenmesini istedim ve yine aynı yanıt, belge buraya daha gelmemiş, peki belge nereden gelecek, nerede takıldı, kaybolur mu, kaybolursa yada gecikirse yeniden mi dosya açmamız gerekir, avukatım gerekli açıklamayı yaptı, ona göre sadece bekleyeceğiz ama ben bu işi birde sizlere sormak istdedim, yardımlarınız için teşekkürler.
Cevap: Tebligat belgesi bulunamıyor ne demek?
Dosyadan barkod numarasını öğrenip PTT den imzalı kaşeli tebliğat bilgi kağıdı alın.
Cevap: Tebligat belgesi bulunamıyor ne demek?
sağolun peki bu kağıdı alıp ne yapacağım, daireye gönderildiğinin ispatı olacak galiba, bu kağıdı alıp icra dairesine mi başvurmam gerekiyor