Kaza sonrası evraklarım tam ama kaskonun hasarı beyandan red etmesi ile ilgili
Herkese iyi çalışmalar iyi forumlar
Yaklaşık 2 ay önce yapmış oldugum tek taraflı kazada yanımda ki kişinin yaralanması ile sonuçlanmış ve olay yerine gelen trafik ekiplerinin tuttuğu tutanak ile kaskoya başvurdum.
olaydan 1 hafta sonra sigorta dan gelen bir kişi olay yerinde benim alkollu oldugumu söyleyenlerin olması ve polislerinde böyle düşündügünü bu yüzden bu hasarı red edeceklerini söylerek gitti.
olay gecesi daha önceden de T.cezasından sorunlu olduğum trafik polisleri kaza raporunda alkolle ilgili hiç bir şey yazmamıştır.ve olay sonrası ayrıyetten tuttukları tutanakta beni hastaneye sevk ettiklerini ve alkol için kanımın aldıgını yazmışlar bunun dısında başka yazılı bir şey yoktur.
Hasarımı şuanda kaza sırasında verilmiş olan beyan dışında gerçekleştigi için red ettiler alkolden diye red etmemişler
benim sizlere danışmak istedigim oturdugum civarda sigorta ilerinden bir avukat nasıl bulurum nerden ulaşabilirim böyle bir avukata
diger sorularımda eger cevaplarsanız sevinirim.
olay sonrası polislerin yazdıkları kaza raporu ve tutanak dışında böyle bir şeyi mahkeme dile getirmeleri olabilir mi ?elimde alkolsuz olduguma dair rapor var iken polisin ifadesi ne açıdan önem teşkil eder yada biz kaza günü orda olanları gördük raporda da yazdık mı derler sonucta polisin yazılı evraklar üstünde yazdıkları asıl ifadeleri olmuyormu ?
2 cisi olay yerinde diyelimki benim alkollu oldugumu gören bir kişinin mahkemede böyle bir şeyi dile getirmesi ne anlam ifade eder. danıştıgım bir kaç kişi senin yanındaki kişi bile böyle birşey dese sonuçta senin alkol raporunda 0 cıkmış rapor esastır diyorlar bir kişinin dışardan bakarak alkollu oldugunu söyleyebilirlermi?
suanda oturdugum ilçede çok fazla tanıdıgım kişi olmadıgı için bu konulara hakim bir avukat bulup danışamadım çaresiz şekilde araştırıyorum ne yapmam gerekir sizlere soruyorum yardım ederseniz sevinirim.
Saygılarımla
Cevap: Kaza sonrası evraklarım tam ama kaskonun hasarı beyandan red etmesi ile ilgili
tutanağı tutan birime gidip o dosyadaki alkol raporunu isteyebilirsiniz, veya hastaneye gittiyseniz ordan raporu alabilirdiniz