Bitti Denilen Borç Tekrar Karşıma çıktı
merhaba sayın avukat arkadaşlarım. öncelikle bizim gibi mağdurların imdadına yetiştiğiniz için çok teşekkür ederim. ben memurum. bir bankaya olan bocumdan dolayı icra geldi. 2 yıl kesildi. daha kesilirken başka bir ile tayinim çıktı. maliyeden ve kendi kurumumdan aldığım belgeye göre borcum şubat 2010 tarihinde bitiyordu. nitekim öyle oldu. yine de garantiye almak için kendi kurumumdan ve şuan bulunduğum ilin maliyesinden sordum evet bitti dediler. ama 7 ay sonra tekrar karşıma çıktı. hem de şu ana kadar ödediğimden bile fazla bir miktarla.. bu durumda ne yapmalıyım kime başvurmalıyım. noolur bana yardım edin. çok teşekkür ederim.
Cevap: Bitti Denilen Borç Tekrar Karşıma çıktı
Merhaba,
Borcu sizin deyiminizle yeniden karşınıza çıkaran kişi ya da kurumların bu 'yeniden karşıya çıkarma' konusundaki gerekçelerini öğrenip onu da burada paylaşırsanız çok daha efektif olur kanısındayım.
Cevap: Bitti Denilen Borç Tekrar Karşıma çıktı
hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. borcumun bittiğini şuanda bulunduğum ildeki kurumlar söyledi. tabi onlar da daha önce bulunduğum ilin maliye ve ilgili kurumum tarafından bana verilen belgelere dayanarak hesabı kitabi yapıp bitti dediler. ama aylar sonra banka avukatından kurumuma yazı geldi. haber verdiler gittim bu borç bitmemiş diyor. ben de dedimki siz şubat ayında bana bitti dediniz maliye de bitti dedi. peki bu ne dedim onlar da haklı olarak bilemiyoruz yazıyı gönderen avukatı ara dediler. aradım maalesef henüz bir cevap gelmedi. ya toplantıda oluyor ya da müsait olmuyormuş. cevap alınca mutlaka burada size bildiririm. çünkü gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. bu durumda borca itiraz ederken önceki bulunduğum maliye ve kurumumu mu ileri süreyim yoksa avukatı mı anlayamadım. şimdiden çok teşekkür ederim . hayırlı mesailer diliyorum.