-
Rapor
Sn Av.ömer Beye Bilgilerinden Dolayi Tşk Ederim. Son Yazdiğim Yazidan Sonra Savcilik Beni Tekrar Ifade Vermeye çağirdi Uzlaşma Istiyormusun Diye Sordu.ben Hayir Ben öyle Bir Suç Işlemediğimi Yani Eşimi Dövmediğimi Yine Ifade Ettim Ve çiktim.aradan 5 Ay Geçmesine Rağmen Hala Rapor Getirmediler Olay 24.08.2005 Te Oldu Ve Savcilik Raporda Israr Ediyor.ama Bir şey Daha şimdi Bunlar Bu Rapordan Bir şey çikaramayacağini Anladi Herhalde şimdide Ters Ilişki Raporu Almaya çalişiyorlar.bizim Ilk Mahkememiz Oldu Ama Mahkemede Bir şey Demediler şimdi Almaya çalişiyorlarmiş Eşimin Böyle Bir şikayetide Yok Ayrilali 5 Ay Olmasina Rağmen Böyle Bir şeyde Yok Bunu Nasil Ispatlar Böyle Bir Ilişkiye Benimle Değilde Başkasiyla Girdiyse Veya Kendi Kendine Yaptiysa Nasil Ve Bunu Ispatlamanin Bir Zamani Varmi.ilişkiye Girdikten Ne Zaman Sonra Almasi Gerekir Ve Gerkli Mercihlere Bildirmesi Gerekir.benimel Girdiğini Nasil Ispatlar.benim Bildiğim Ilişkiden 72 Saat Içinde Rapor Almasi Ve şikayet Etmesi Gerekiyor.şimdiden Yardimlariniz Için Teşekkür Ederim.
-
Bu Yazdiklarimla Ilgili Mahkeme Kararlari Varsa Bana örnek Verebilirmisiniz.
-
Sayın aykut 72 saat tıbbi bir zorunluluktur. Eğer aradan 72 saatten fazla geçmişse ispatı mümkün olmadığı için hukukende geçerli değildir. aradan 5 ay geçmişse zaten ispatı mümkün değildir.
-
Teşekkür Ederim Peki Diğer Konu Hakkinda Bana Bilgi Verebilirmisiniz.eşimi Dövmem Hakkinda