Printable View
89/1 ihbarnamesi göndermişse iş yaptığınız şirkete bunun anlamı bu kişiye olan borcunu bundan sonra icra dairesinin şu dosyasına öde demektir. Bunda hukuki olarak avukatı sıkıntıya sokacak bir durum yoktur. Sonuçta herşey yasal
o şirketle ilgili herhangi bir iş sözleşmem yoktur.neye karşılık o firmaya böyle bir tebligat yollayabiliyor ki , eline iş yaptığıma daire sözleşmemi geçmiş ki ? 89/1 ihbarnamesi değil , direk icra kağıdını yolluyor avukat efendi.Hukuk kurallarına ilk uyması gereken kişiler avukatlar iken,bu avukatın yaptığı kabul edilemez...
burası gerçi türkiye normaldir,2 yıldır suçunun ne olduğunu bilmeden içerde yatan bir sürü insan varken,benim türkiyede hukuktan bahsetmem mantıksız zaten...
duyum üzerine göndermiş olabilir. Şimdi gerekçesini bilemiyorum. Ancak 89/1 ihbarnamesi ise gönderebilir. Onun haricinde zaten senin borcuna karşılık, sana olan borcunu ödemesi için 3.kişiye bildirimde bulunamaz. İcra kağıdından maksadın nedir onu anlamadım. Gönderdiği evrağın üzerinde ne olduğu yazılıdır. onu söylersen daha net bilgi verebilirim
hocam avukat kendi kendine(yasal yollar harici) bilgi toplaması yaparak, iş yerine gittiğim bir arkadaşımın adresini bulmuış ve ona icra tebligatını yapmış,bana ait olan borcu nasıl başka bir adrese icra tebligatı yapabilir ve beni arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma karşı mahcup eder , böyle bir hakkı yasaların hangi maddesine göre kendinde bulunuyor.Avukatım diye ikamet ettiğim tüm ilçeye bari icra kağıdı yollasaydı da beni tüm ilçeye karşı rencide etseydi bari,ben bu mantığı anlamıyorum.Keisnlikle bu avukata dava açacağım,beni başkalarına karşı küçük düşürmesini yanına kar bırakmayacağım.devletin cübbesini sırtına geçirince, insanlar herşeyi yapabileceğini sanmasınlar.Yasa ne ise o yolu takip etmek zorundalar.benim icraya sebep olan ikamet haricinde , bildirmediğim bir ikamet dışına istedikleri heryere icra yapamazlar veya icra tebligatı da yapamazlar.