Koç.net ile başım belada, hakkımı nasıl arayabilirim?
Merhaba,
Koç.net - BİRİ ADSL ile bir sıkıntım var, her türlü kanalı kullanarak kendileriyle iletişime geçtim ama beni sallamıyorlar!
Aşağıda BİRİ ADSL Destek mailine gönderdiğim maili buraya kopyaladım. Bundan da cevap alamadığımı belirteyim.
Bu durumda hakkımı aramak için ne yapmalıyım?
Saygılar.
Alıntı:
Merhaba,
BİRİ Adsl bağlantımı iptal ettirmiştim. Siz de bana vermiş olduğunuz modemi alması için eve kurye gönderdiniz. Ben evde olmadığım için bu işlemi o an evde olan birisi yapmış. Evdeki kişi verilecek ürünün ne olduğunu bilmediğinden harddiski kuryeye gösterip "ürün bu mu?" diye sormuş. Kurye de "evet" cevabı vererek harddiskimi alıp gitmiş. Üstelik harddiskin üzerinde faturası vardı, yani orada harddisk olduğu da yazıyordu. Buradan anlaşılacağı gibi gelen kişi modem ile harddiski ayırt edebilme yetisine sahip değil. Daha da önemlisi bana vermiş olduğu tahsilat kağıdındaki Modem Seri No'su yazan yeri kontrol etme gibi bir alışkanlığı da yok.
Olayın olduğu gün (15.09.2010) müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim ve 7 iş günü içersinde döneceklerini söylediler. 26.09.2010 tarihinde 7 iş günü dolduğu için tekrar arayarak durumu izah ettim ve net bir cevap alamadım. Bütün bu görüşmelerimde müşteri temsilcileriniz olaya sözde ACİL notu ekleyerek görüşmeyi sonlandırdı. Biraz önce ne yazık ki acil olan bir durumda kaydım bile görüntülenemedi!
Az önce sabırla tekrar müşteri hizmetlerinizi aradım. Görüştüğüm Sultan adlı müşteri temsilcisi konu ile ilgili bir kaydım bulunmadığını söyledi! Bir süre hatta beklettikten sonra da adıma TELEKURYE'ye mail geçilmiş olduğunu söyledi. Olayı hızlandırmak namına kuryenin telefonu veya adresini vermelerini, artık olayı kendim çözmek istediğimi söyledim. Ancak kuryenin merkezden yönlendirildiği ve hangisi olduğunun bilinmediği, bu yüzden bilgi verilemeyeceği yanıtını aldım.
Harddiskimde bulunan veriler benim için gerçekten çok değerliydi fakat şu an akıbetinden bile haberim yok. 15 gündür müşteri hizmetlerinizin işi yokuşa sürmesinden ve bana lazım olan verilere erişemememden dolayı işimi de yapamıyorum. Ben gerçekten müşteri hizmetlerine durumu izah etmekten yoruldum. Mağduriyetimi nasıl gidereceğinizi öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorum.
Fxxxxx Dxxxxx
ADSL hizmeti almış olduğum telefon numarası: 0212 XXX XX XX
Cevap: Koç.net ile başım belada, hakkımı nasıl arayabilirim?
Merhaba,
Koç.Net müşteri hizmetlerinden direkt gönderi biriminin telefonu ve bu birimde yetkili birisini bulup onunla iletişime geçin. Onlarda sizler ile iletişim kurmaya çalışıyorlardır. Bu bir yanlışlıktır ve bu çözüme mutlaka kavuşturulur ama zaman alabilir. Eğer buda çözüm olmazda ilgili savcılığa gidip dava açın ve gereğini talep edin.
Geçmiş olsun,
Saygılar,