Dede ve nineye çocuğun gösterilmemesi
Merhaba sayın hukukcular ve hukuk severler.Bu gün mahkeme karari ile çocuğun dede ve ninesinin görüşü vardı.Çocuğu icra ile almaya gidildiği zaman karşı taraf polisi avukatın arabasını taşlamışlar ağır hakaretlerde bulunmuşlar çocuğu vermemişler.Polis ve icra memurları karşı taraftan şikayetci oldular.Elimizde mahkeme kararı varken çocuğu göstermiyorlar. Annem ve babam ailecek perişan bir haldeler. Başka ne yapabiliriz?Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
Cevap: Dede ve nineye çocuğun gösterilmemesi
Siz de (dede nine) savcılığa şikayet edebilirsiniz. Ayrıca şartlara göre çocuk velayet altında ise velayetin kaldırılması vesayet altına alınması için dava açılması düşünülebilir.
Olan hep çocuklara oluyor; Ne kötü!...
Yani çocuğu gösterince ne kaybediyorlar?, Ellerine ne geçiyor?, İntikam mı alıyorlar?, Madalyamı veriyorlar? Cahillik gerçekten kötü olduğu kadar insanlığını bir insana kaybettirmesi daha kötü!...
Av. Engin bey çok iyi açıklamış hemen vakit kaybetmeden ilgili davayı açın ve gereğini yapın. İvedi sonuçlanacaktır!...
Tekrar geçmiş olsun ve allah yardımcınız olsun!...
Savcılığa şikayet edildi.Düşünün icra memurlarının avukatın arabasının camları kırılıyor.polisler taşlanıyor,karakolda sadece ifade verilip salınıyorlar.Evet olan çocuklara oluyor çocuk babannesini görünce koşturmuş hemen yanına babaaneciğim siz beni kesecekmişsiniz, öldürecekmişsiniz,babam beni çok seviyor beni öldürmez demi diyor. Bunları söylüyen 5 yaşındaki bir kız çocuğu.Çocuğun pskolojik tedaviye ihtiyacı var o gün doktor randevusuda alınmıştı.Ben tekrar söylüyorum ne olur anne ve babalar yapmayın
Alıntı:
ayşe uysal rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa şikayet edildi.Düşünün icra memurlarının avukatın arabasının camları kırılıyor.polisler taşlanıyor,karakolda sadece ifade verilip salınıyorlar.Evet olan çocuklara oluyor çocuk babannesini görünce koşturmuş hemen yanına babaaneciğim siz beni kesecekmişsiniz, öldürecekmişsiniz,babam beni çok seviyor beni öldürmez demi diyor. Bunları söylüyen 5 yaşındaki bir kız çocuğu.Çocuğun pskolojik tedaviye ihtiyacı var o gün doktor randevusuda alınmıştı.Ben tekrar söylüyorum ne olur anne ve babalar yapmayın
Lütfen; Bu durumda her anne baba çocuğunuzu düşünerek hareket ediniz. Onların beynini yıkamayın ve onlara manevi zararlar vermeyin!...