Kamil Koç Sözünde durmadı ve muldimetya desteği vermedi
7 Gun once istanbulda-izmire bilet aldım.Sirketin web sitesinde bu bılgıler verılmıstır*
Kamil Koç Otobüslerinde bulunan özel ses ve görüntü sistemi, DVD Player ve 15 inch abadındaki LCD ekran, görüntü ve ses kalitesiyle yolcularına sinema keyfini yaşatıyor.
· Otobüslerimizdeki koltukların önündeki kulaklıklı sistem sayesinde 8 kanallı müzik yayını yapılabiliyor.
http://www.kamilkoc.com.tr/pages.asp...D=4&STYLE=Page
benden bundan yola cıkarak biletımı aldım ve yolculuguma basladım.Yolculugun basında 15 inch LCD Tw de muldimeyta tusuna bastıgımda duz sıyah bı ekran cıkıyordu.Host'u cagırarak durumu sordum ve aracın multımedya kartının baska bı yolcu tarafından calındıgını belırrtı.
Boyle bı durumda,ben bu ozellıkelre gore bılet alıyorken araca bındıgımde bu ozellıklerı goremıyorsam sıkayet etme hakkım olusmuyormu? olusuyor!!! boyle bı durumda yapılması gereken yolu bana tarif edebılırmısınz??
Cevap: Kamil Koç Sözünde durmadı ve muldimetya desteği vermedi
Bu türkçeyle hakkınız olmaz,önce bir türkçe imla kurallarına göre sorununuzu yazın.
Burasının chat sitesi olmadığını, HUKUK sitesi olduğunu belirtmekte tekrar fayda görüyorum.
Cevap: Kamil Koç Sözünde durmadı ve muldimetya desteği vermedi
Alıntı:
sıkayet etme hakkım olusmuyormu? olusuyor!!! boyle bı durumda yapılması gereken yolu bana tarif edebılırmısınz??
Elbette şikayet hakkınız vardır.Öncelikle ilgili kurumun genel müdürlüğüne şikayetçi olun.Bunun yanında Snayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicin korunması genel müdürlüğüne de şikayetçi olabilirsiniz.