Erkek arkadaşımla ciddi bir birlekteliğimiz vardı fakat onu bir kızla görünce dayanamayıp dövdüm.Bu esnada kaşı patladı ve dişi kırıldı.Beni hakaret tehdit ve yaralama ile savcılığa bildirdi. Acaba durum ne olur?
Printable View
Erkek arkadaşımla ciddi bir birlekteliğimiz vardı fakat onu bir kızla görünce dayanamayıp dövdüm.Bu esnada kaşı patladı ve dişi kırıldı.Beni hakaret tehdit ve yaralama ile savcılığa bildirdi. Acaba durum ne olur?
Bir bayan olarak erkek arkadaşınızı bu derece nasıl dövebildiniz anlayamadım. :alala
kick box da derecelerim var benim için sorun olmaz yaşım genç. ben ciddi bir cevap bekliyorum teşekkürler.
Sizin tarafınızdan dişinin kırıldığını ve kaşının patlatıldığını ispat etmesi durumunda,doktor raporuda varsa epey bir başınız ağrıyabilir.Ayrıca bir kızla gördüğünüz erkek arkadaşınızı dereceleriniz var diye bu hale getiriyorsanız,çokda fazla ciddi cevap beklemeyin bence.
sadece güçte eşitiz yani,durum budur. o da beni o şekilde görse aynı tepkiyi verirdi. bir atasözü vardır "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." psikolojik destek alıyorum açtığı tahribat yüzündeki yaralar gibi geçici olmayacak.
Eğer lisansınız varsa başını cıddı beleda kısacası;çünkü lisanlı bir sporcu kavga ettiği zaman canlı silah olarak yargılanıyor cunku elınızdekı dovus sanatı kavga sırasında mekanık bir sılah yerıne kullanılıyor.
Sen bence epey bi psikolojik destek almaya devam et :))))
Ama itiraf edeyım o cucugun yerınde olmayı ısterdım,Tekwando'cuyum
tekwando'da dövüş sporu değil savunma sporu oldugu ıcın etkıye tepkıde mahkemelerde sorun olmuyor :)))
bence senin sorunun psikolojik değil eger psikolojık olsa burda bıu soruya cvp arama yerıne ayatgında ağlamakla mesgul olurdun su anda senın tek sorunun ceza alma psikolojisi ,ben o cucugun yerınde olsam sonuna kadar gıderdım.Hakkını aramayan biri hukuk devletı ısteyemez...
Seni aldatması kişilik haklarına saldırı niteliğini taşımakta.
Evlilik olmadan aldatmalarda suç teşkil ediyormuş. (hatam var ise düzeltebilirsiniz.)
Senin ki haksız bir fiile tepki olabilir tabi avukata danışırsan daha iyi olur.
Keşke dişini kırmak yerine daha değişik darbeler vursaydın iz bırakmayacak şekilde :P
lisanslı bir sporcu değilim.anladığım kadarıyla haksız konuma ben düşeceğim teşekkürler cevaplarınız için.