Arkadaşlar bu sitede ogame oynayanlar.10. evrende 249/5 koordinatındayım ve 1 ayda 3 filo kaybettim.Bana İttifak gerekiyor. Sitemizde bu oyunu oynayanlar varsa beraber bir strateji geliştirebiliriz.Ne dersiniz?
Printable View
Arkadaşlar bu sitede ogame oynayanlar.10. evrende 249/5 koordinatındayım ve 1 ayda 3 filo kaybettim.Bana İttifak gerekiyor. Sitemizde bu oyunu oynayanlar varsa beraber bir strateji geliştirebiliriz.Ne dersiniz?
:) Dun gece elektirikler kesildi ve ortaya harika bir savas raporu cikti
Emrah bu Ecel'e ne yapacağız söylesene beni oyuna sen bulaştırdın sen de suçlusun. Savaş raporu aşağıda...
http://basmakci.com/savas.htm
Müthiş bir savaş raporu olmuş!!!
Ali ogame'in bir sonu olmadığına karar verdim ve 4 ölüm yıldızımı kaybettikten sonra oyunu başkasına devrettim. :D:D Çok kötüyüm, onu da bulaştırdım. Baktım bu oyunu 10 kişiye bulaştırmazsam kurtulamıyorum, 10'a ulaşınca bıraktım.
Ecel gayet iyi gelmiş, artık filon gittiğine göre, bırakmanın zamanı geldi derim.:)
Emrah benim hedefim küçük değil. Ben eceli indirdiğimde oyunu bırakacağım :)))) ama adam savunma yapmıyor. Savunma yapsa garlar hazır :)
Haklısın oyunun sonu yok ama savası kaybettiğim zaman oyunu bırakırsam ittifağa ihanet etmiş gibi hissederim :) ittifak için web sitesi yaptık hatta film bile yaptık :)
Ama sanırım snein taktiğini uygularsam olur ben de 10 kişi bulabilirim buralarda oyunu öğrenmek isteyen yok mu :)