Tebligat gelse ne yapmam gerekir
11.02.1959 tarihli ve 7201 sayili tebligat kanununun 19.03.2003 tarihli ve 4829 sayili kanun´degisik 25/a maddesi geregince, konusu, tebligati cikaran ve isteyen makamin asagida yeralan tebligat evrakini teslim almak üzere, isbu bildirimin avusturya mevzuatina göre size teblig edildigi belgelendiren tarihten itibaren otuzuncu günün bitimine kadar büyükelciligimiz konsolosluk subesine basvurmaniz gerekmektedir otusuncu günün calisma saati bitimine kadar (basvuru saati bitimi 11.00´dir) basvurmadiginiz takdirde, sözkonusu evraki tebellüg etmis sayilacaginiz konusunda bilgilerinizi saygilarimla rica ederim. tebligat evrakinin konusu : dava dilekcesi , tebligati cikaran makam : adalet bakanligi , tebligati isteyen kisi : ankara 2.aile mahkemesi, müracaat etmeniz gereken süre : zarfin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 30 gün icinde, bana böyle bir zarf geldi simdi ben bu durumda bu icinde ne yazdigini bilmedigim zarfi almam gerekiyormu eger almasam ne olur suclu duruma cikarmiyim veya ceza verirlermi, ve sözkonusu evraki tebellüg etmis sayilacaginiz konusunda ne demek istediklerini anlayamadim lütfen bana yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum almam gerekmedigini düsünüyorum cünkü bilmedigigim zarfi imzalayip alamam... konsolosluk baska bilgi vermiyorlar gelmis olan zarfi biz acamyiz diyorlar... degerli avukatlar ve arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum herkesin kurban bayramini kutluyorum....
Yönetimin Notu:Üyemiz iletisini izinsiz sildiği ve forumu anlamsız kıldığı için üyeliği askıya alınmıştır. Silinen ileti arşivden kopyalanarak eski haline getirilmiştir.