Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim şey,üyelerin birbirlerine göndermiş olduğu kısa mesajları okuyolarmı.Veya okuyabilirlermi?.Yanıt verecek olan sayın site yöneticilerine şimdiden teşekkür ederim.
Printable View
Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim şey,üyelerin birbirlerine göndermiş olduğu kısa mesajları okuyolarmı.Veya okuyabilirlermi?.Yanıt verecek olan sayın site yöneticilerine şimdiden teşekkür ederim.
Teknik olarak mümkün olsa bile kimsenin kimseye gönderdiği mesajları okumaya ne zaman ne fırsat vardır. Ancak şikayet söz konusu olursa bakılır incelenir gereği yapılır. Kısaca mesaj takibi yapılmamaktadır binlerce aktif üyesi olan forumda mesaj takibi imkansıza yakındır. Bu benim şahsi görüşümdür başkalarına gelen mesajları okumaya meraklı yönetimden biri varsa o da gelip yazar. Yazmazsa benim dediğim gibidir. :)
Bu arada yakın zamanda siteye 2 gün kadar giremedik.Yenileme ve bakım çalışması yüzünden yazıyordu.Benbir yenilik göremedim,acaba gözümden kaçan bir yenilikmi var diye düşünüyorum.
Her yenilik gözle görünmez sayın feyyar. Biraz hızlandırma ve veritabanını güçlendirme çalışması yaptık diyebiliriz.
Kısa mesajlar ile ilgili sorunuza şöyle yanıt verelim; Kısa mesajlar özel olarak okunmaz, kişi hakkında bir şikayet varsa veritabanından okunması mümkündür.
Yine birşey oldu,abone olduğum ve iletimin bulunduğu bir konuyu bulamuyorum.Başlığını tam hatırlamıyorum,ancak askerlikle ilgili bir konuydu.Çok okunan ve çok yorumlanan bir konuydu.Yönetim bu konuyu kaldırdı sanırım.Çünkü o başlığa ileti yazanların profilinden iletilerini kontrol edincede bulunmuyor.
Konu başlığı askerlikle ilgili abone olduğum ve iletim bulunan bir konu silinmiş.Pekçok okuyan ve cevap yazan vardı.Diğer üyelerinde profillerinden iletilerine baktığımda,bulunmuyor.Konu tamamen silinmiş veya bazılarımızın iletileri silinmiş.
Konuyu inceliyoruz sizin ve commodor rumuzlu üyemiz arasında geçen tatsız yorumlar nedeni ile. İnceleme ve editasyonun ardından yerine taşınacaktır. Yeri gelmişken forumda değer verdiğimiz üyelerin bir birini kıracak kelam etmesi bizi hayli üzüyor doğrusu. Bazen dükkana kilit vurup gitmeyi düşünmüyor değiliz hani :)
Doğrudur sayın diğer üyemizin başlattığı bir konuydu açıkcası.Bende gereken cevabı vermek zorunda kaldım kendimce.Suç teşkil edecek bir iletim olmadığını sanıyorum.Ancak evet bir polemik oldu,olmasa iyi ama bazen insan doğru bildiği inandığı şeyler için polemikten kaçınmıyor.Aslında iyide yaptınız kanımca.Çünkü hassas bir konu,biz belki yapmayız da bir bakarsınız üyelerden biri değişik bir yorum yapıp,hem kendine hemde siteye zarar verme durumunda kalabilir.Birdaha koymasanızda olur.Ayrıca bu siteye kayıt yaptığımdan bu yana tüm üyelere,aynı zamanda da şahsıma,iletilerime göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Sizi zordurumda bırakacak veya üzecek polemiklerden garanti verememekle berebar uzak durmaya çalışacağım.Saygılar Engin bey.
Saygıdeğer hukukinet yöneticileri,
Hukukinet üyelerine,bir akşam yemeği veya kokteyle benzer bir etkinlik sunamaz mı. Fazla mı fantaziye kaçıyorum bilmem ama,
Aslında yapılabilir. Her katılacak üye, ilanda yazan banka hesebına belirlenecek miktarı yatırır.
Şu gün su saatte şu mekanda.
Ben gelirim, ta İçel'den.
Sayı yeterli olursa bakılır duruma ve yapılır.
Mekan veya yer kapatmaya gerek yok, katılım sayısına göre halka açık yerler tercih edilebilir. :)