öncelikle merhaba,
apartman sakinlerinden birisi evinde çok sayıda kedi besliyor giriş kat olduğundan sadece evinde değil apartmanın bahçesinde bile bir sürü kedi geziyor ve apartmanın içi ve çevresinde özellikle yazları çok ağır bir koku oluyor bu yetmezmiş gibi birde apartmanın içinde kediler geziyor çok defa evimin kapısını açtığım anda evime kedi girdiğide olmuşturi bende en sonunda rahatsızlığım son safhaya ulaştı ve zabıtayı aradım şikayet ettim gerekli uyarıları yaptılar ancak şahış sindiremedi sanırım bir gece kedilere çocuğumun adını takmış bağırıyordu bende biranda sinrlenip camdan bağırdım küfür ettim küfür etmem haklı olduğumu göstermez ama 4 yaşındaki çocuğumu olaya alet edip bu şekilde davranması biranda kendimi kaybetmeme yetti oda gitmiş beni kapısına dayandığımı tekmelediğimi bağırıp küfrettiğimi tehdit ettiğimi hatta eşiminde küfür ettiğini belirtip savcılığa şikayet etmiş küfür ettiğimin doğru olduğunu ancak kapısına falan gitmediğimi anlattım çocuğumun ismini kedilere verdiğini falanda anlattım ancak eşimin küfrettiği falan yalan tabiki gidip ifade verdik ikimizde apartmandan bir komşumuzuda şahit olarak götürdük onunda ifadesini aldılar böyle birşey olmadığına dair küfür var ama kapısına dayanmak tehdit falan yok bu soruşturma nasıl sonuçlanabilir yani işin sonu mahkemeye gidermi ? oradan çıkan sonuca göre bende iftira attığından suç mahkemeye vermelimiyim bunu beklemeden şimdiden yapmalımıyım yoksa sonucu bekleyip allahamı havale edeyim.
o kadar sinirliyimki eve kağıt geldiğinde bizde ne olduğunu bilmediğimizden çocumuzuda okuldan aldık gittik biz neysede çocuğu oralarda rezil ettik allahın adaletinemi yoksa devletin adaletinemi sevk edeyim bilmiyorum...
şimdiden teşekkürler.