Avukatım karşı tarafı savunuyor
Merhaba arkadaşlar, boşanma davası için anlaştığım ve vekalet verdiğim avukatım karşı tarafın beni yaralaması ile ilgili karşı tarafa avukatlık yapmaktadır.ben hastanedeyken beni arayıp karşı tarafın baskısı var karşı tarafın avukatlığını yapıcam dedi. boşanmaya vekalet verdiğim diğer ortakları girerken,
ağır cazaya tamamı giriyor. baroya şikayet ettim başka ne yapabilirim? teşekkür ederim..
Cevap: Avukatım karşı tarafı savunuyor
Bağlı bulunduğu baroya şikayet ettiyseniz sonucu bekleyiniz. Ancak avukat ile davanızı alacağına dair avukatlık sözleşmesi yaptınız mı? Avukatlık ücretini ödediniz mi? Ödemediyseniz avukat dilediği kişinin avukatlığını yapabilir. Cevaplarınız hayır ise; Tek başına vekaletname vermek davanın avukat tarafından kabul edildiği anlamına gelmez.
Sözleşme yapmadık, ücret içinde maaşımı aldığım gün ödeme yapacaktım olay 4 gün önce olunca ödeme de yapamamıştım.ancak karşı taraf ağır cezada ki ifadesinde benimle yaptığı telefon görüşmesini anlattı ve benim kendisine ben avkukat ahmetle anlaştım davayı açıcak bundan sonra benimle değil onunla görüşmesi gerektiğini söylediğimi belirtiyor. buda bir bakıma delil niteliği taşımaz mı? cevabınız için teşekkür ederim..
Cevabımda hala bir değişiklik yok.