-
Evim basıldı!!!
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak, geçen akşam saat 20:30 21:00 sıralarında eşinin ailemle yaşadığımız evde benimle birlirlikte yaşadığını iddia eden bir bayan, annesi ve ablası tarafında evim basıldı. babamın boynuna tırnaklarını geçiren bu bayan benim eve ekip arabası ile gitmemle evden çıkartıldı. daha öncesi eski eşimle olan bir davamızda da bana adliyede saldıran üçlü dün akşamda evimize zorla girmiş, babama saldırmış (dr. raporu mevcut) eve geldiğimde bana hakaretler edip saldırmaya çalışmış ve çıkarken de ölümle tehdit etmiştir. sorum bu üçlünün cezası ne olur ? aynı zaman da devlet memuru olmaya çalışan bu saldırgan kişilik ceza alırsa devlet memuru olabilir mi? teşekkür ederim...
-
Cevap: Evim basıldı!!!
Eski adıyla haneye tecavüz yeni adıyla konut dokunulmazlığını ihlal suçu var burada. Darp ve konuta tecavüz suçlarından mahkum olan kişi memur olamaz.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim ,peki alacağı ceza sicili temiz bir insan gibi düşünürsek tahminen ne olur?
-
Merhaba, bir sorum olacak yukarıda yaşadığım olaydan kısaca bahsetmiştim. Ben şimdi bu şahıslara tazminat davası açmayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? kazanma ihtimalim var mı? ve açacağım dava ne kadar sürer? teşekkür ederim..