Cevap: Admin'e Açık Mektup
Sayın comodore, şu siteye oldukça uzun süredir üyeyim ve adminin halini tahmin ediyorum. Maddi manevi kendini Türk hukukuna adamış bu zat ve yönetici zevat brunch denilen gavur icadını düzenleyecek değil, olsa olsa onur misafiri olarak davet edilecek kişilerdir. Bu nedenle dediğiniz 143 bin üyenin bir kısmıyla bir organizasyon yapmanız daha şık olur.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Sayın comodore, şu siteye oldukça uzun süredir üyeyim ve adminin halini tahmin ediyorum. Maddi manevi kendini Türk hukukuna adamış bu zat ve yönetici zevat brunch denilen gavur icadını düzenleyecek değil, olsa olsa onur misafiri olarak davet edilecek kişilerdir. Bu nedenle dediğiniz 143 bin üyenin bir kısmıyla bir organizasyon yapmanız daha şık olur.
O zaman bunusayın Bartelmi Diaz hanımefendi organize etsin. Güzel yerler bildiği iletilerinden belli. Bende katılırım. Bartelmi hanımdan en uzak köşeye otururum.
Sayın Tangör Evren bey bartelmi hanımdan uzak bir köşeye oturmakda haklısınız neden mi?
Benden söylemesi
#
01-09-2010 23:49:22
Konu: Yeni anayasa diktatörlük kapısını açarsa ne yapılabilir?
Ekleyen: bartelmi diaz
Napalım sanalda bu kadar oluyo.Yanımda olsalar hepsinin saçını başını yolarım tartışırken
#
İşiniz zor admin:)... Sizin yerinizde olmak istemezdim inanın... Hele bu dönemde...Hangi iletiyi yayınlayayım...?... Hangi iletide yayın yasağı almam?.. Nasıl yapsam?..Bu ileti güzel ama sakıncası var:)... (mesela)...İşiniz zor...
Şimdiden size sabır ve başarı diliyorum..:)