-
Dava açacağım
saygı değer arkadaşlar ben bir resmi kurumda nöbet usülü çalışan 4/b li sözleşmeli memurum.benim üstüm nöbetlerime geç geliyorsun gerekçesiyle hakkımda tutanak tutup oda bir üstüne tutanağı bildirmiş.kurum amirleri soruşturma başlattılar önümüzdeki günlerde ifademin alınması bekleniyor.ben nöbete gelmeden bir önceki nöbetçi arkadaş nöbetini terketmiyor ve 10 dakikalık bir gecikmeden dolayı soruşturma açılıyor.ne nöbetten çıkan arkadaş geç geldim diye durumdan şikayetçi nede işte bir aksaklık var.şu durumda eğer bana uyarı gelirse dava açmak istiyorum yapmam gerekn yasda bildirmem gerekn bi durum varmı kurum amirlerine.davanın seyri nasıl olur arkadaşlar.
-
Cevap: Dava açacağım
:DD!? sinirlerin bozuk heralde arkadaşım ortada bir saatte olsa bir dakikada olsa bir ihmal var. Üstünde bu olayı tutanakla sabitleyip görevini ihmal etmemiş kızgın olduğuna göre üstünün kastı var galiba. Bana sorarsan dava açacaksan bir avukat tut.
-
Cevap: Dava açacağım
yok yoookkk gayet sakinim lakin nasıl bir yol izleyeceğimi danışmak istiyorum size ama kararlıyımda o ceza gelirse onun iptaline uğraşacağım çünkü vicdanen çok rahatım ve kesin kazanacağıma inanıyorum o davayı.