internetten 10 gün önce alışveriş yaptım hala yollanmadı türkiyedeki en büyük alışveriş sitesi diyebilirim.bu konuda ne gibi haklarımız var ne yapabilirim.
Printable View
internetten 10 gün önce alışveriş yaptım hala yollanmadı türkiyedeki en büyük alışveriş sitesi diyebilirim.bu konuda ne gibi haklarımız var ne yapabilirim.
alışverişi kredi kartıyla yaptıysanız bankanıza hizmeti almadığınıza dair bir dilekçe gönderin ve elinizdeki alışverişin fişini de ekleyin.paranızı iade edeceklerdir.biz de benzer bi olay yaşamıştık ve banka 3 iş günü içinde parayı iade etti.
Sitenin yapmış olduğunuz alışverişe dair e-postasını bulun, oradaki gönderi numarasını not edin, satın almış olduğunuz ürünün stokta var olup olmadığının veya kargoya verilip verilmediğinin kontrolü için sitede dizayn edilmiş bölüme girip kontrolünüzü yapın. Site yetkililerine e-posta gönderin.
hepsini yaptım şuan kargoya verildi gözüküyo 12 gün oldu ne rezil bi yermiş ya
Merhaba ben n11 sen ürün aldım ancak ürün belirtilen sürede kargolanmadı aldığım firmadan biri beni arayıp ürünü gönderemicez iptal edin diye söyledi ancak ürünü sipariş verdiğimde stokta 9 ürün olduğu ve ertesi gün en geç kargoya verilme süresi yazıyordu kargo süresinde iki gün sonra bu açıklama yapıldı ve benle küstahca konuşulunca işi ciddiye bindirmek için nasıl bir yol izlerim benim amacım tazminat para değil onların bu ilgisiz alakasız yalan yanlış hizmetinin cezası nasıl verilir