Eski sevgilimin iftiraları
Merhabalar,
eski kız arkadaşım vardı. Onunla beraber facebook kullanıyorduk ve şifrelerimizi biliyorduk. Ben onun o benimkine giriş yapıyordu bir süre sonra facebook hesabımız kapandı. Kavgalı oldugumuz zaman. Yani şifre her ikimizde vardı ve beraber kullanıyorduk bu 1. olan şikayeti
2. şikayetinde ise cinsel saldırıda bulunmuş demiş. Bu kız şehir dışında ilçede okuyordu ve sürekli onun yanında haftacalarca kalıyordum. beraber otellere gidiyorduk bunların faturaları extralarda istendgini takdirde sanırım bulunur.
Bunların hepsi asılsız iddalar kavga ettik ayrıldık diye. Ben askerdeyken yaptıklarından dolayı ayrıldık. Ben askerdeyken milletle içmiş s...ş ve fotoları internetteymiş bunu gördüm ve babasına söyledim babasıda bunu bir güzel dövmüş. Bu yüzden bir kuyruk acısı var ve böyle iftralarda bulunmuş sizce ne yapmalıyım
Cevap: Eski sevgilimin iftiraları
Bu gibi durumlarda kormanıza gerek yoktur. suçlayan kişi iddialarını kanıtlamak zorundadır.
Bu bana şunu yaptı dedi diye tutup seni hapse koyacak değiller, İddiasını kanıtlayabilirse o zaman kork derim :)
2. şikayetinde ise cinsel saldırıda bulunmuş demiş. Bu kız şehir dışında ilçede okuyordu ve sürekli onun yanında haftacalarca kalıyordum. beraber otellere gidiyorduk bunların faturaları extralarda istendgini takdirde sanırım bulunur.
extralardan kastın kredi kartı ekstresi herhalde?
Cevap: Eski sevgilimin iftiraları
beraber kaldıgımız yerlerin otel extraları.
Bu gün dava dilekçesi geldi. Kamu davası açılmış.
Suç olarak : Bilişim sistemine girme - hakaret - tehdit - özel hayatın gizliligini ihlal - verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme.
msn ve facebook hesapların şifresi bir birimizde vardı bu yüzden her ikimizde bir birimizin hesabına giriş yapıyorduk. Bende benim msn adresime giriş yaptıgına bakılmasınımı istiyecegim?
Bana saldırdıyı kaldırmış ama ilk iddasında o vardı. Bana attıgı iftarayı anlayıp (kredi kartı extrraları,fotograflarda) vazgeçmiş şimdi bunları açmış. Acaba bende daha önceki o iddasına karşılık tazminat davası acabilirmiyim?