Araştırma görevlisi sınavı sonucumun bilirkişi tarafından okunmasını istemek
Araştırma görevlisi sınavı sonucuna itiraz
merhaba ben bir üniversitede öyp kapsamında araştırma görevliliği için yazılı sınava girdim. sınavdan beklediğim sonucun yarısı bile gelmeyince itiraz ettim. 1 ay süren tekrar değerlendirme de (büyük ihtimal aynı komisyon) "dilekçeniz gereği incelenen sınav kağıdınızda maddi bir değişiklik olmamıştır". yazılı bir cevap geldi. bunabinayen idare mahkemesine dava açmak en azından onlar haklıysa başka bir komisyonun da cevabını istiyorum. sorumlarım ise
1.idare mahkemelik bir konumu
2.eğer idare mahkemesine açacaksam ne kadar zamanım var
3.eğer idare mahkemesi ise nereden dava açmam gerekir
4.şahsen mi yoksa avukat aracılığı ile mi açsam daha iyi olur zira aralık 2010 a askere gitmeyi düşünüyorum
5.dava ne kadar sürer
6.davayı kazanma ihtimalim
7.kazanmam takdirde yürütme mi durur yoksa yeni bir kadro mu açılır bana
lütfen cevaplarınızı biran önce yazarsanız müteşekkir olurum.ona göre askerliği mi tecil etmem gerekebileceği durum olursa halledebileyim. şimdiden cevap yazacak kişilere teşekkür ederim.
Cevap: Araştırma görevlisi sınavı sonucumun bilirkişi tarafından okunmasını istemek
yahu şu koca hukuki.net sitesinde şu soralarımı bi cevap verecek muhterem yokmu rica ediyorum
Cevap: Araştırma görevlisi sınavı sonucumun bilirkişi tarafından okunmasını istemek
son kez yazacam sayın üyeler lütfen sorularıma yanıt verebilirmisiniz. bu sadece benim için değil açıp bu sayfaya bakacak kişi içinde geçerli.aynı tarz yazılmasına karşın onlarda cevaplanmamış bari bunu cevapsız bırakmayıp sizin tabirinizle kamuyuna duyurulur gibi net ve anlaşır bir iletinizi bekliyorum. yok cevaplanmıyosa silin hem konuyu hem beni.
saygılarımla
yav kaç gün sonra baktığımda ne cevap yazılmış nede üyeliğim silinmiş yahu çok birşey istemiyorum. sorulara kısa kısa cevap atamıyorum özel mesajda atamıyorum ki lütfen yahu hadi
İdarenin her türlü eylem ve işlemi yargı denetimindedir... Yargı yeri İdare Mahkemesi, dava süresi 60 gündür...
Dava lehinize sonuçlanırsa, karar uygulanır... Kadroyu nereden bulacakları hususu, idareyi ilgilendirir... Bir avukat yardımı almanız yararınıza olabilir.
teşekkür ederim cevabınız için bu konuda demek avukat tutmak gerekiyo daha sağlam olması için