Altı yıllık evliyim , gurbetde gece gündüz çalısıyorum.Herşey birkaç ay önce memleketimize tatile gelmeden önce başladı.Eşimle ev almak istiyorduk fakat elimizdeki nakit para onun istediği ev için yeterli değildi , bu soruna çare bulmak amacı ile yaşadığım ülkedeki bir bankadan kredi çekdim ve eşime verdim , ülkemize geldik eşim benle bir süre kaldıkdan sonra onu istanbula ailesinin yanına yolladım , bunu yapmadan önce elimdeki tüm parayı ona verdim. Akbanka beraber gitdik onun adına parayı yatırdık , bir süre sonra bana telefon etdi ve babasının adına ev aldığını söyledi , tartısmalardan sonra bana rest çekdi ve ayrılmaya karar verdi. Henüz boşanmadık ortada bir dava yok fakat kesinlikle boşanacağız .Bu durumda ben ne yapabilirim ? Eşime güvendim fakat kandırıldım.Bankaya yatırıp bir kaç gün sonra istanbuldan geri çekdiği para ile bir değil iki ev aldığını, evleri babasının üzerine aldiğinı mahkemede söylersem ,alın terimi verdiğim paramın en azından bir kısmını geri alabirmiyim ?
Elimdeki geçerli tek kanıt memlekete geldiğimizin ikinci günü akbanka beraber gidip onun adına yatırdığımız para , tabi eğer bu bir kanıtsa..
Paranın miktarı yaklaşık 400.000$.Benim sekiz yıllık emeklerim , henüz borcunu ödemediğim kredi de cabası.
Bu konu da bana yardımcı olursanız sevinirim.