Boşyere Yatmaktan Kurtulmak İçin Ne Yapmalı
Arkadaşlar mevcut durum göz önünde bulundurularak,yeni çıkan yasada dahil,acaba ne yapmalıyız ki,firar yoluyla ilişiği kesilenler hapis cezasından kurtulsa.
- AİHM anayasanıza göre cezanız aykırı değil diyordu şimdi zorla çalıştırmak konusunda yüzümüzü gülderecek karar verebilir mi?
- Bir af çıkmak üzereydi ama olmadı.Iğdır Ak Parti milletvekili önerge verdi ama önerge askerden kaçmayı özendirdiği için tepki gördü ve daha grup toplantısında geri döndü.Bizi de kapsayacaktı ama nasip olmadı.Peki meclise imza toplayıpta gitsek acaba derdimize merhem olurlar mı?
Arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum.:alala
Cevap: Boşyere Yatmaktan Kurtulmak İçin Ne Yapmalı
arkadaşlar bursada,yalovada yada istanbulda buluşup beyin fırtanası yapmayı öneriyorum.yeterli sayı bulunursa bir toplantı tertip etmeyi düşünüyorum.Ben katılırım diiyen varsa telini yazsın isyer özelden ister mustafaulker32_@hotmail.com adresine mail atın.
Yok mu kurtulmak isteyen kimse.Ne acayip.
İletinizde askerlikten bahsettiğiniz ancak sonlara doğru anlaşılıyor.Daha anlaşılır yazmaya gayret ederseniz daha çok kişi okuyacak ve yanıtlama gayretine girecektir.AKP iğdır millet vekilinin getirdiği yasa sizin de dediğiniz gibi kaçmayı özendirdiği için haklı olarak hemen çekildi.Kamu vicdanının onca zor şartta askerlik yapmış insanın tepkisi düşünüldü haliyle.Ama kendi personelinin istifası konusuna gelirsek o konuda size katılıyorum.Çok fazla kişininde sizle benzer düşüncelerde olduğunu duyuyorum.Sesinizi duyurmaya çalışın derim bir şekilde.Gerçekten sayınız epeyce var.Kolay gelsin.
teşekkürler sanırım haklısınız.