Mantolama yapımında sorun
merhabalar,5 bloktan oluşan bir sitede yaşıyorum.sene başında yönetim seçildi.ben bizim bloğun sorumlusu oldum.karar defterinde kayıtlı.bizim blokta oturan başkan yardımcısı mantolama yapılmasını önerdi.ben blok olarak değil site olarak yapılmasını istedim.ancak bu konuda başarılı olamadım.bunun üzerine karar aldırdım.her bloğun inşaat vs gibi işleri kendi tasarrufunda yapması konusunda..herkesin teklif getirebileceği konusunda uyardım.bir x firmadan teklif geldi.50000 olan fiyat daha sonradan 55000 tl oldu.aradaki farkın yönetici yardımcısına gideceğini öğrendim.firma bunu bana itiraf etti ancak yüzyüze karşılaştırmada beni zor durumda bırakarak yalanladı.bir nevi iftiracı konuma geldim.daha sonra bu firma geri çekildi.bu olayı bilen kişiler bu görevi bana ve başkana devretti.yeni firmalar aramaya başldık.bir araya gelip bir firma üzerinde karar almak için başkanı aradım.verdiği cevap ben bir firmayla anlaşma yaptım,hafta başı başlayacaklarını söyledi.bunun kabul edilemez olduğunu söyledim.nitekim iş başladı.noterden ihtar çektim.bu yapılan işi kabul etmedğimi,para ödemeyeceğimi hatırlattım.tabiki iş durmadı.normal bir firmanın 30 günde bitireceği iş 2,5 ayda bitti.işin kalitesi berbat.bu arada yönetim 17/05 tarihinde toplantı yapmış(oysa böyle bir toplantı yok)bu toplantı kararına göre mantolama yapılacak,bu iş c firmasına verilecek diye.oysa benim elimde 18/05 tarihinde x firması ile kendi imzalarının olduğu sözleşmeleri var.şimdi para alabilmek için icra gönderdiler,haklı olarak itiraz ettim.duruşmayı bekliyorum.benim gibi 2 daire daha var itiraz eden.ne gibi bir karar çıkar acaba.şimdiden teşekkürler...
Cevap: Mantolama yapımında sorun
neden bir cevap alamıyorum.eksik bilgimi var.lütfen bekletmeyin...
Bu forumda yazan üyeler sürekli bilgisayar başında oturup mesai yapmıyor. Herkesin kendine göre işi var. Müsait olan ve sorun hakkında bilgisi bulunanlar mesajınızı görüp cevaplayana kadar beklemelisiniz. Sonuçta burası call center değil. Ayrıca, mahkeme tarafından verilmesi gereken kararın ne şekilde olacağına, daha önceden karar verilmesi gibi bir uygulama da yok. En doğru kararı mahkeme verinceye kadar sabırla bekleyeceksiniz.
Alıntı:
Gezgin_06 rumuzlu üyeden alıntı
Bu forumda yazan üyeler sürekli bilgisayar başında oturup mesai yapmıyor. Herkesin kendine göre işi var. Müsait olan ve sorun hakkında bilgisi bulunanlar mesajınızı görüp cevaplayana kadar beklemelisiniz. Sonuçta burası call center değil. Ayrıca, mahkeme tarafından verilmesi gereken kararın ne şekilde olacağına, daha önceden karar verilmesi gibi bir uygulama da yok. En doğru kararı mahkeme verinceye kadar sabırla bekleyeceksiniz.
cevabınız için çok teşekkür ederim.oldukça aydınlandım.bu arada tabiki mahkeme sonucunu bekleyeceğim,zaten bunun dışında yapabileceğim bir şey de yok.ancak benimle ilgili olarak olumlu yada olumsuz bilgi verebilirdiniz.korkmanızada gerek yok,mahkeme kararını etkilemezsiniz.saygılar...
Alıntı:
munija rumuzlu üyeden alıntı
cevabınız için çok teşekkür ederim.oldukça aydınlandım.bu arada tabiki mahkeme sonucunu bekleyeceğim,zaten bunun dışında yapabileceğim bir şey de yok.ancak benimle ilgili olarak olumlu yada olumsuz bilgi verebilirdiniz.korkmanızada gerek yok,mahkeme kararını etkilemezsiniz.saygılar...
Size sitenin hani üye olurken kabul ettiğiniz kurallarını hatırlatan birini vatandaşlık görevini yaptığı için kınayamazsınız. Gezgin_06 rumuzulu üyenin yazdıklarına katılıyorum.
Mantolama konusuna gelince; mantolamaya Kat malikleri genel kurulu mu Yönetim kurulu mu karar verdi? Genel kurul kimi, hangi konuda yetkili kıldıysa o yetkilidir.