-
Hukuki NET Reklam
Hukuki NET reklam gelirlerini merak ediyorum.Çeşitli bankaların ve kredi kartı kapama sitelerinin reklamlarını görüyorum. Zaten duymak istemiyorum kredi kelimesini. Çok severek girdiğim site burası. İnşallah daha farklı reklamlar alarak gelirini artırır.:k
-
Cevap: Hukuki NET Reklam
Hukuki.nette kredi kapama site reklamı yok, google reklamları var. Bulunduğu konuda geçen ifadelere göre otomatik geliyor bazen tuhaf reklamlar da geliyor töbe töbe dediğimiz cinsten. Uygun reklamlara bir kez tıklamanız reklam geliri oluyor ve site için harcanıyor.
-
Sayın Av.Engin Oğuz'un verdiği bilgilere paralel olmak üzere; sitemizin google reklamları üzerinde tasarrufu olmadığını belirtmek istiyorum. Hukuki.net kurulduğu ilk yıllarda hukuk dışında herhangi bir dalla ilgilenen bir site olsaydı bugün çok müthiş reklam gelirleri olan bir site idi. Ancak illa da hukuk diye direttiğinden dolayı çok cüzzi reklam geliri olan bir sitedir. Google tarafından x safyadaki kelimelere odaklı çıkan reklamlardan ise hukuki.net google adsense programı saysesinde bir pay almaktaysa da bu oldukça az olup, ancak işletim giderlerinin bir kısmını karşılamakta, sayın Av.Engin Oğuz gibi, diğer site ekibindeki kişilerce suponse edilmektedir. Bizimle server ortaklığı talep eden www.donanimhaber.com un aylık reklam gelirinin yaklaşık 20000 tl olduğu düşünüldüğünde Türk hukuku adına bilabedel ve tam tersine üstüne ekleyerek yaptığımız mücadele kamuoyunun takdirlerine arzolunur... Biz bazı hukuk siteleri gibi meslektaşları kullanıp kar elde etmeyi değil, Türk toplumu için gerekli olanı vermeyi hedefliyoruz... Takdir toplumun...
-
Sayın Admin ve sayın Oğuz,verdiğiniz aydınlatıcı cevaplar için teşekkür ederim.