Montaj Hatası Sonucu Düşen Televizyon ünitesi
Merhaba,
İnegölden 2 ay önce televzyon ünitesi aldım.Montajı geldiklerinde çok acelece montajını yaptılar ve gittiler.Televizyon ünitesine lcd televizyonumu koydum.2 ayın sonunda televizyon ünitesi yere düştü.
Televizyon tamemen parçalandı,ünite de ciddi darbe ve çizikler oldu ve parkeler zarar gördü.Bir ekip gelip baktı hatalarını kabul ettiler ama işi yokuşa sürecekler gibi izlenim aldım.
Hukiki olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor,televizyon masrafını mobilya şirketinden almam mümkünmüdür?
Cevap: Montaj Hatası Sonucu Düşen Televizyon ünitesi
Alıntı:
mehmet7181 rumuzlu üyeden alıntı
Bir ekip gelip baktı hatalarını kabul ettiler ama işi yokuşa sürecekler gibi izlenim aldım.
Geldiklerine dair yada sizin onları çağırdığınıza dair,yada durumu yazıp cizdiklerine dair bir belge var mı
Cevap: Montaj Hatası Sonucu Düşen Televizyon ünitesi
Hayır elimde belge yok.Başka bir grup geldi baktı ve hatalı montaj yapmış arkadaşlar dediler.Ama tekrar konuştum ve montajı yapan ekibin tekrar gelip kontrol edeceğini söylediler.Onlar da muhtemelen hatasını kabul etmemeye çalışacaktır.
Acaba tüketici mahkemesine başvursam lehime bir sonuç çıkarmı?
Sanırım başvuru ücreti falan var,masraflı bir iş.Kazanamayacaksam başvurmak da istemiyorum açıkçası.