İşten çıkartılacam haklarım neler
Merhaba;
5 yıldan beri bir sağlık firmasında çalışmaktayım sağlık bakanlığının yeni çıkarttığı yönetmelikten dolayı işverenim beni işten çıkartmayı düşündüğünü işittim.Bundan dolayımı bilmiyorum ama 3 yıldır bütün çalışanlara zam yapmasına rağmen benim maaşıma zam yapmadı benim içerde 3 yıllık birilmiş yıllık izin haklarım ve verilmemiş bir çok fazla çalışma mesai saatim var birde çalıştığım firmanın başka bir şubesinde çalışıyordum sıkıntıdan dolayı başka şehirde ki şubesine gönderildim buraya gelirkende çocuğumun tedavisi için bir önceki şehire gidiş geliş yol ücreti belli oranda verilecekti(yazılı belge var elimde) bir kaç ay verdikten sonra iptal ettiler. Ama sadece bana kıdem tazminatını verecekmiş bu durumda anlattıklarımdan hangi haklarımı alabilirim.
Cevap: İşten çıkartılacam haklarım neler
almadığınız yıllık izin paraları ve fazla mesaileri de taleb edin. almadan herhangi bir belgeye kesinlikle imza ATMAYIN!
Cevap: İşten çıkartılacam haklarım neler
kıdem tazminatı+ yıllık izin ücretlerini+ fazla mesaileri+ resmi tatillerde calıstıysanız ve mesai almadıysanız kesinlikle imzalamayın. vermedikleri takdirde iş mahkemesine başvurup haklarınızı talep edebilirsiniz