Otomobil Kiralarken Verdiğim Boş Senetler
İlk önce bütün herkese kolay gelsın dileğiyle
2008 yılında otomobl kiralarken boş senet verdmişdim 2 yere tabi bu süre zarfında araya başka işler girince senetleri unuttum ve oylece kadlı su anda yıl 2010 bu senetler ıcın ne yapmalıyım yardımedrsenız sevınırım
Cevap: Otomobil Kiralarken Verdiğim Boş Senetler
Bu senetlerde vade ve tanzim tarihleri de boştur büyük ihtimal.Kötüniyet işe karılşırsa senet doldurulup 3. iyiniyetli kişiye verilirse ,ödersiniz.Senetleri verdiğiniz yerden alın.
Senetleri almaya bakın yoksa her an ciddi bir borçla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam suresı 3 yıldı 3 yıl sonra benden talep etmeye kalksa;bu senede de yenı bı tarıh atsa duruma ıtıraz etsem labarotuarda imzanın ne zaman atıldıgı cıkar dıye bılıyırum
Labaortuvarda kendi attı imzanını kendisinin olmadığına dair kararlar çıkmış pek çok kişi var. Sadece labaratuvara güvenmeyin. Gidip senetlerinizi alın. Yoksa ilerde başınız ağrıyabilir.
Hocam hersey güzel hoş ah bi yerınde olsa alcamda.Senet ımzaladıgım adam kapatmıs gıtmıs ortada boyle kotu bi durum var
senet üzerinde iki adet imzanız yok ise geçersiz diye biliyorum iyi araştırmak lazım