telefonumu garanti kapsamında servise verdim ve 15 iş günü geçti 15 iş günü geçtikten sonra geçici bir telefon vermeleri gerekiyor diyebiliyorum bilmeden de adamlara bişey söylemek istemedim acaba dogrumu ?
Printable View
telefonumu garanti kapsamında servise verdim ve 15 iş günü geçti 15 iş günü geçtikten sonra geçici bir telefon vermeleri gerekiyor diyebiliyorum bilmeden de adamlara bişey söylemek istemedim acaba dogrumu ?
Doğrudur, kullanımınıza mudail bir ürün vermek zorundadılar.
https://www.hukuki.net/showthread.php?42104
Size 2. sefer yazıyorum, 3.sefer aynı üslübü kullanmam:k
1 harf eksikliğini bulunca ,başınız göğe mi erdi? Egonumuz mu tatmin oldu?
1400 mesajda bir kaç mesajda eksik harf hatası olur veyahut olmaz, buda sizi hiçmi hiç ilgilendirmiyor.
Bu kadar harf hatalarına taktıysanız, her gün yazılan onlarca hatalı mesajı düzeltin, ama şahsıma karşı bu tarz üslüp kullanamazsınız.Burda sizin askerlik arkadaşınız yok.:k:k
Sıkıntınız varsa, özel mesaj atın, burası chat alanı değil!!
Sakin olun sayın Nikon,biraz dikkat dedik ne var bunda.Tıpkı sizinde beni uyardığınız gibi.Uyaracağız,doğruyu bulacağız.Herkese uyarı yapıyorum,herkeste bana yapıyor.Kızmak yok.Her yanlış yazanı uyarırım,herkeste beni uyarır.Şahsınızda dahil.Kimsenin ayrıcalığı yok.Ayrıca birdaha denk gelirse birdaha uyarmaktan kaçınmayacağımı belirtmekle beraber,takınacağınız 3.seferdeki üslübunuzu merakla beklemekteyim.Saygılar sunarım.
bu geçici cihaz verme hakkındaki kanunu verdiğiniz linkte bulamadım onu yazarsanız işim dahada kolaylaşr