Babalık davası ve çocuğun velayeti davası
Herkese Merhaba benim hikayem gerçekten bir çok hukukcuya örnek olacak sanırım.2007 yılında internetde bir bayanla tanıştım.Tuğçe isimli bayanla tanıştıgım da Evliydim o zamanlar.Eşimde hamileydi üstelik.Bu tugce hanımla istanbul a gittigimde bir birlikteligimiz oldu.5 ay sonra hamile oldugunu söyledi ve 2008 yılının Şubat ayında bir erkek çocugum oldu kendinden.Ben her ay kendine çocugum için para gönderiyordum eşim bir gün Farketti.2008 yılının sonuna dogru Resmi nikahlı eşim PINAR Bana oğlumdan dolayı boşanma boşanma davası açtı.Fazla uzatmayayım bu 10 gün öncesine kadar da hem oğlumun hem tuğçenin hemde onun anne baba ve kardeşlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyordum.Hatta en son 1 çamaşır makinesi aldım evlerine çünkü eski evlerinden icra gelmişti kendilerine.Neyse efendim 10 gün önce Ben çocugun velayetini istedigimi söyledim kendilerine Tuğçe kalkıp çocugun benden olmadıgını Söyledi.Arkasından Israr edince sadece oyalama taktiği yaparak amaçlarının çocugun izini kaybettirmek oldugunu anladım.Amaç Babalık davası açıp dava süresince çocuk onlarda akalacagı için izlerini kaybettirmek olcaktı.Ayrıca çocugum çok kötü şartlarda hem de Yasa dışı terör örgütü sempatizanı ailede büyüyor.Çocugum Herşeye aklı ermeden en kısa nasıl alabilirim ? Çocugun kimliği benim üzerime.Resmi babası benim.Şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Babalık davası ve çocuğun velayeti davası
Siteyi hergün onbinlerce kişi okuyor. Ad ve soyadınızı açıkça yazdığından ileride değiştirilmesini, yazının silinmesini isteme hakkınız olmadığını hatırlatmak isterim.
kullandıgım isim zaten gerçek ismim degil yinede düşündüğünüz için teşekkür ederim.
Şu Konu Hakkında yorum Yapacak Yardım edebilecek kimse yokmu ?