Cevap: Askerde komutandan dayak
Alıntı:
feci şekilde dayak yedim.ancak herhangi bir darp izi oluşmadı.
Nasıl yani.:alala
Peki ama sen nasıl bir suçlamaya gideceksin ki? Şahitlerden bahsetmemişsin, darp izi olduğuna dair doktor raporu yok ¿ Karşı taraf kabul etmediği taktirde ne tür delillerle hakimi inandıracaksın? Sağlık sorunlarının oluşmasını Hakim neye dayanarak dayak yediğin şahsa bağlayacak ???
Alt yapı oluşturmadan mahkemenin ne kadar lehine işleyeceğine dair kaygılarım olur:(
Kişisel düşüncem;
Dayak yediğin güne dair ne varsa kağıda dök o gün ne zaman nöbet tuttun hangi arkadaşın vardı yanında dayak yeme sebebin dayaktan sonra kiminle paylaştın bu olayı.. gerekirse devrelerini bulup şahit göstermeye çalış. O gün dayak yediğini belgeleyemezsen pek bir şey çıkacağına inanmam.
160 tane şahidim var.söz konusu gün nöbetçi çavuştum ve nöbetçi subayda beni döven astsubaydı.belgeleri askeriyeden çıkarabilirim ama bu en başta suç unsuru oluşturabilir.darp raporum yok.askeriyede revire gitmek için nöbetçi subayın izni ve refakati gerekir.hiç kendisine zarar verdirir miydi?ancak diğer askerler şahit olacaktır.suç duyurusunda bulunmak istiyorum.nereye yapmam gerek.ve avukat desteği almak istiyorum.bunun için hiç bir masraftan ne olursa olsun bedeli kaçınmayacağım.yardımcı olun lütfen..
dayak yiyenin gücünden kaynaklanıyo fiziksel zararın derinleşmemesi.bi yerim kanamadı ancak günlerce ağrı çektim.agrının neyini ıspat edebilirdim ki revire hiçbir subay astsubay recep astsubaydan dayak yedim diye götürmezdi.arkadaşlarına zarar gelmesini istemezlerdi.askerlik yapan arkadaşlar dayanışmalarını bilirler.
Takım komutanın dan mı kötü muamele gördün.Bölük komutanına dilekçeyle başvuraksın.Bölük komutanından mı gördün.Tabur komutanına dilekçeyle başvuracaksın.Yani üst amire şikayet edeceksin.Bu en temel hakkındır.
Korktum.Tehdit edildim.Askerliğin bitmez dendi.Bu nedenle şikayetçi olamadım diyorsan.
Bir dilekçeyle Birliğin bağlı olduğu Askeri savcılığa ,yada Genel kurmaya tüm tanık ve delillerinle başvuracaksın.