selamlar;
Eşimle 21 Mayıs 2010 günü evlendik eşim sürekli ailesinin laflarını dinleyip evimizle ilgilenmedi işe gittim geldim yemek yapmadı annesinin evende oluyordu işten gelecegime yakın geliyordu yumurta yada orada yaptığı annesini poğaça onları yiyordum.Evi bile temizlemiyordu annem gelip camlarımızı sildi annesi bi yerlere götürüyordu bana yalanlar söylüyordu hep.terzideyim diyordu annesi ile parklardan çıkıyordu bunlara şahidim var mahkeme için çevdemiz hep aynı 60 günlük evligimizde hep ailesindeydi evde durmadı eve bakmadı bunlara kendi komşuları bile şahit oluruz diyorlar ki benimde çevrem aynı kişiler.
Eşimin ailesi eşimi köylerine götürmeye kalktılar yollamadım birgün sonra ben işteyken eve gelmiyorum diye beni aradı.Giderken yaklaşık 10 bin lira değerinde altınlarımızı götürdü.
Fakat terketmeden önce gece dolaptan eşyaları alacam derken dengesini kaybedip ben varken kafasını duvara vurdu.Fakat bunun adli tıpa gidip raporunu almış beni dövdü diye raporda herşey normal fakat başın sağ tarafında ağrı ve hassasiyet gözlenmiştir hafif tıbbi müdahale ile tedavisi mümkündür diyor ve savcılık mahkeme açmış hafif tıbbi müdahale ile tedavi edilebilecek boyutta kasten yaralama.Eşim Evden gittiktikten sonra 4 gün içinde yaklaşık bi 15 saatlik telefon konuşmamız var eşimle ve mesajlar bin kadar vodafondan çıkardım bunları.Eşim ailemi razı et ben dönecem dedi ve bi kaç kişiyede eşimi seviyorum oda beni seviyor ama anlaşamadık demiş bunun üzerine ben aracılar yolladım babası gitmek isterse gitsin fakat evlatlıktan reddederim dedi hepsine bunlarıda şahit yazdırdım olacaklar.Eve konuşmaya gittim milletin zoruyla annesi teyzesi odadan çıkmadı konuşturmadılar bizi.eşimde nasip ama bu iş olmaz dedi baskı altında evlatlıktan reddederim lafı yüzünden.Ki telefonla konuştugumuzu ögrendikten sonra iletişim araçları ile rahatsız etmemem konusunda karar aldırılmış aramadım bende bi daha.Birde babası bizim dügünümüzde benden altınları istemişti esnaf çok borcu var diye vermemiştim.şimdide evlatlıktan reddederim diyor ortada bi sebep yok ayrılık için babasının altınları sattığı ve bi açıklamasının olmadığı için bu yola başvurdugu diye söyledriler giden görenler ama bunu tam bilmiyorum iftirada atmak istemiyorum.yani rapor yüzünden haksız olmadığım bi yerde suçlu olmak istemiyorum yardımcı olursanız sevenirim.350 liralık nafaka davası açmışlar benim maaşım 620 lira.Şimdiden teşekkür ederim.iyi bayramlar.