İzinsiz reklam SMS'leri, şikayet!?
Merhaba,
Daha önceden toplu SMS gönderilmemesi için defalarca servis sağlayıcımın müşteri hizmetlerin aradım. Onlar da artık reklam SMS'lerinin gönderilmeyeceğini söylediler. Ancak buna rağmen hala reklam SMS'leri alıyorum, üstelik kendi servis sağlayıcımdan değil başka servis sağlayıcılardan.
Yeni düzenlemelerle, talep dışı reklam gönderimlerinden dolayı gönderene 10 binden 100 bine kadar tazminat davası açılabileceğini okumuştum ve dava açmak istiyorum.
Ancak; hattım benim üzerime değil, 5 yıl önce şuan görüşme şansı bulamadığım bir arkadaşım hediye etmişti ve 5 yıldır hattı ben kullanıyorum. Bu kısım davanın lehime sonuçlanması noktasında bir sorun oluşturur mu? Yahut davanın kabulüne dair bir ret alma durumu ortaya çıkabilir mi?
Bu konuda ciddi anlamda rahatsızım ve bu sorunun halledilmesi için yargıya gitmekte kararlıyım. En son gönderilen SMS'i silmedim ve ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var.
Teşekkürler.
Cevap: İzinsiz reklam SMS'leri, şikayet!?
Sözde senin, Özde arkadaşının olan bir şey için hak talebinde bulunman ne kadar doğru sende?
Alıntı:
Yeni düzenlemelerle, talep dışı reklam gönderimlerinden dolayı gönderene 10 binden 100 bine kadar tazminat davası açılabileceğini okumuştum ve dava açmak istiyorum.
Bu ülkede ölen insan için bile bu miktarlara hüküm verilmiyor.
O bahsettiğiniz idari para cezası olmasın.
Alıntı:
hattım benim üzerime değil, 5 yıl önce şuan görüşme şansı bulamadığım bir arkadaşım hediye etmişti
Bu mesajların gönderilmesini isteyen ,başvuran,talimat veren arkadaşınızsa açtığınız dava sizce nasıl sonuçlanır.