Ekstrede hiç bilmedigim bir yerden 4 taksitle işlem yapılmış
Merhabalar card finans go kartımdan 27/07/2010 tarihinde 52.89 liralık 4 taksitli işlem yapılmış solit iletişim teknolojileri diye bir firma.Bu firmayı arattıgımda istanbul kadıköy de araç takip sistemi ile ugraşan bir yer çıkıyor burayı bilmem böyle bir işlede ilgilenmem buradan nasıl bir şekilde benim kartımdan işlem yapılıyor anlamış degilim bu ayki ekstrede gördüm ve ödedim bankayada şimdi mail attım yarın sabahta aramayı düşünüyorum meblag az olsada yapılan işlemin benim tarafımdan yapılmadıgından eminim kredi kartlarımın limiti düşüktür ve bunları internetten markafoni vb tarz sitelerden alışverişte kullanırım.Tavsiyeleriniz nelerdir?Teşekkürler
Cevap: Ekstrede hiç bilmedigim bir yerden 4 taksitle işlem yapılmış..
şimdi bankayla görüştüm uyarınız üzerine.Kullandıgım kart internette yaptıgım alışverişler filan için bir kredi kartıydı o tarihte yapılan işleminde yine internet üzerinden güvenli bir şekilde şifre girilerek yapıldıgını ögrendim tahminen bende yapmış olabilirim ama firma ile ilgili bilgi veremediklerinden dolayı emin olamadım ve kartımın iptalini istedim.Hangi internet sitesinden vs yapıldıgını ögrenebilseydim en azından anlayabilirdim.Ve o tarihlerde istanbulda olmadıgımdan şüphelenmiştim.
Merhaba,
Durumun üzerine ilgili bankanın kredi kartları harcama itirazı bölününe ıslak imzalı dilekçe göndermeniz gerekiyor. Bu hem faks hem posta yolu olabilir. Durumu varsa müşteri hizmetleri departmanına "charge-back" işlemi için bildiride de bulunun. 45 ila 90 gün içinde gereğini banka yapmak zorundadır ve size bilgisinide vermek zorundadır.
Saygılar,
Merhaba, forum eskimiş olsa da bilgilendirmekte fayda var. Solit iletişim teknolojileri olarak ekstrede gözüken outletim.com sitesidir. Muhtemelen bu siteden yapmış olduğunuz bir alışveriş ekstrenizde bu şekilde yansımış.