Merhaba
bundan 2 gün önce bana şöyle bir mail geldi
www.ensonfilm.com/ihtarname.txt
enson kelimesinin patentini almışlar bu yüzden bu domaini kapatmamı istiyorlar sanırım.Böyle birşey söz konusumudur.doğruacak sonuçlar nelerdir ne yapmalıyım ?
Printable View
Merhaba
bundan 2 gün önce bana şöyle bir mail geldi
www.ensonfilm.com/ihtarname.txt
enson kelimesinin patentini almışlar bu yüzden bu domaini kapatmamı istiyorlar sanırım.Böyle birşey söz konusumudur.doğruacak sonuçlar nelerdir ne yapmalıyım ?
ensonmoda kelimesinin tamamını kullanmıyorsanız sorun olmadığınını düşünüyorum.
Verdikleri numaradan hangi kelimeyi koruma altına ,hangi sınıf için aldıklarını araştırdınızmı?
enson kelimesini patentlemişler zaten
http://www.yukleresim.com/images/266...6805681210.jpg
Bir sınıf ın patent hakkını alıp, kendilerini herşeyde hak sahibimi sanıyorlar?
Sizin isim 41. sınıf a girer bence,Ayrıca sizin içerik ile onların kullandığı içerik, haksız rekabet yaratmıyor gibi gözüküyor,dahası sizin domain, bunların başvuru tarihinden bile önce alınmış.
Ayrıca domainde ilk gelen alır şeklindeki .com
Siteyi kapatmayın, dava açsınlar, önemli olan dava açmak değil, kazanmaktır marifet...
Hatta istiyorsanız sizde 41.sınıfdan başvuru yapın, onlar sizin 41. sınıfa tecavüz ederse, birde siz onlara bir ihtarname çekersiniz :DD(10 yıl geçerlidir)
Hiç bir şey olmaz. Akıllarınca göz korkutmaya çalışıyorlar. Sana siteyi sat diye teklifte bulunurlarsa satmaya falan kalkma 10.000 verseler bile satmıyorum de aksi halde mahkeme kararı ile domaine el konulabilir 1 lira parada alamazsın.