Cevap: İnternet cafe'de Hack
Kimlik tespiti yapıcak yeterli delil ve, sanal takip yapılacak yeterli sanal iz yoksa,şahısın yakalanması mümkün değildir.
Aslında bu soruyu bir arkadaşım için sormuştum. Kendisi bana bu işlerden çok anlarmışcasına konuştu ve bende yakalanırsın dedim. Olay şu. Internetten kontor satış yapan marketler oluyor ya. bu bir adamın şifresini biliyormuş ve bana internet cafeden açık hattına kontor transferi yapacağını söyledi. Bende o kontorleri kullanırsan yakalanırsın dedim ve olayı şöyle anlattı. Kontor transferi yapacağı internet cafeye önümüz kış biliyorsunuz şapka kaşkol ile gelecekmiş. Tabi bu kimsenin dikkatini çekmeyecek. Ve msn vb. şeyler açmadan yani log tutulduğunu kendisi de biliyor. Açık hatlara kontor transferi gerçekleştirecekmiş. Sonra bu açık hatları mendile sarıp ormanlık bir alana saklayacakmış. Ve 4-5 ay sonra o ormanlık alanda tesadüfen hatları bulmuş gibi göstercekmiş. Yani hatlar 4-5 ay orada kalacak. Şimdi ben haklı değil miyim ? Yinede yakalanmaz mı ?
Transfer işlemi yapıldığı an 1.derecede zanlı olur.
Daha fazla ayrıntı yazmıyorum,kötü niyetli kullanıma açık hale dönmeye başlıyor konu yoksa.
internet cafeler 1 hafta sonra kamera kayıtlarını silemzler 1 hafta sonra kamera kayıtlarını kolluk birimlerine gönderirler ayrıca siz bu konuyu ayrıca birden fazla hack sitesindede açmışsınız
Fazla ve net yapılan açıklamalar kötü niyetli insanlara yol göstermiş gibi oluyor bu yüzden yorum yok :)